FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cât îl costă pe Gigi Becali ultimul pariu nereușit » Patronul FCSB a decis: pleacă la vară

Articol de , , - Publicat joi, 24 februarie 2022 08:11 / Actualizat joi, 24 februarie 2022 10:33

Gigi Becali a surprins când l-a achiziționat pe Andrei Burlacu, pe care acum îl dă afară de la FCSB. Încercarea aceasta îl costă mai puțin decât a plătit pentru altele la care a renunțat recent: Ondrasek, Vucur, Budescu.

Andrei Burlacu a beneficiat de o invitație neașteptată la FCSB, dar se convinge și el că Becali nu are răbdare cu jucătorii noi. Atacantul fost la Universitatea Craiova era considerat un mare talent în urmă cu cinci ani, după care a dispărut din prim-plan și a prins un transfer ciudat printre roș-albaștri, ca parte din cedarea lui Vână de la București în Oltenia.

Cum se blochează accesul echipelor de fotbal pe arena „Arcul de Triumf” » „În minister se minte, stadionul poate fi închiriat și acum”
STADION
Cum se blochează accesul echipelor de fotbal pe arena „Arcul de Triumf” » „În minister se minte, stadionul poate fi închiriat și acum”

Andrei Burlacu, în probe o oră și un pic

Gigi l-a evaluat pe Burlacu după numai 66 de minute și a ajuns la concluzia că fotbalistul nu e îndeajuns de bun pentru echipa lui: „M-am lămurit, nu va mai juca! Nu eu l-am trimis pe teren, dar eu l-am inclus în lot. A fost o greșeală, mai bine l-aș fi avut pe Keșeru pe bancă, nu pe el".

Patronul a avut reacția aceasta în urma egalului cu Mioveni, 1-1, un joc în care Andrei a apărut doar în ultimele 21 de minute.

El mai fusese utilizat într-o repriză în victoria cu Clinceni, 3-0. Acum trebuie să-și caute un club nou pentru sezonul viitor, ceea ce nu constituie o pagubă semnificativă pentru Becali. De-a lungul acestui sezon în care îl testează pe Burlacu, el îi plătește jucătorului 36.000 de euro, cel mai mic salariu al unui senior de la FCSB.

Alții chiar s-au îmbogățit după plecarea de la FCSB

Contractul e valabil până la sfârșitul stagiunii, așa că atacantul nu va fi despăgubit la despărțire, așa cum au fost despăgubiți alți fotbaliști la care Gigi a renunțat recent. Budescu a primit în iarna aceasta 150.000 de euro ca să plece. Dacă ar fi continuat până la finalul înțelegerii pe care o avusese cu FCSB, până în iunie 2023, el ar fi beneficiat de 400.000 de euro în perioada rămasă.

Tot pe parcursul acestui sezon, Becali i-a mai despăgubit și pe alții de care a fost dezamăgit. Fundașul Stipe Vucur și mijlocașul Alexandru Crețu au încasat 110.000 de euro împreună, atacantul Zdenek Ondrasek s-a ales singur tot cu 110.000 de euro! z

Burlacu a ratat două ocazii mari cu Mioveni. Păi, dacă ratezi așa, la revedere, Burlacu! Eu am greșit că l-am inclus în lot, că dacă nu-l puneam pe bancă n-ar mai fi apărut nici pe teren. Nu știam ce putea să joace el, acum m-am convins!
-Gigi Becali, patron FCSB

Andrei nu este genul care să piardă nopțile. El știe ce vrea și ia antrenamentele foarte în serios, este foarte profesionist. Sper să fie bine în continuare la FCSB pentru că merită
-Lorena Stoican, prietena lui Andrei Burlacu

 

43 de meciuriși 5 goluri a adunat Burlacu la CSU Craiova, clubul pentru care a jucat cel mai mult. Oltenii l-au dat la FCSB alături de Mamut și l-au primit la schimb pe Vână. Niciunul dintre cei trei jucători nu s-a impus ca titular în noua formație

Burlacu stătuse aproape doi ani

Becali l-a judecat pe Burlacu în urma a 66 de minute pe care fotbalistul le-a bifat după o pauză imensă, de doi ani fără o lună, timp în care el nu a participat în nici un meci oficial. Andrei jucase pentru Chiajna în martie 2020 într-o partidă cu Poli Timișoara, în liga a doua, și a mai apărut pe teren în februarie anul acesta în jocul Clinceni - FCSB 0-3. 

Cel mai bun sezon din cariera lui Burlacu a fost în ediția 2017-2018 a Ligii 1, în care a bifat 28 de partide pentru Universitatea Craiova, 10 ca titular, și a marcat 4 goluri. După aceea a urmat un declin, a jucat tot mai puțin și a mai înscris numai 3 goluri în campionat, în primele două ligi. 

Cât îl costă pe Gigi Becali ultimul pariu nereușit » Patronul FCSB a decis: pleacă la vară
Burlacu a bifat o prezență în naționala de tineret în 2017, atunci când era considerat unul dintre tinerii cei mai talentați din campionat // FOTO: Imago

„Spectatorul" Keșeru e plătit cu mult mai bine

FCSB l-a ales pe Burlacu în lotul pentru meciul cu Mioveni și l-a lăsat în tribună pe Claudiu Keșeru, „veteranul" pe care Becali nu îl mai agreează. Keșeru câștigă de peste 8 ori mai mult decât primește Burlacu. Claudiu are 25.000 de euro lunar, Andrei are numai 3.000 de euro. 

Ambii trebuie să-și facă bagajele pentru la vară, fiindcă Gigi nu îi mai consideră îndeajuns de buni. Burlacu are 25 de ani, Keșeru are 35 de ani și amândoi au fost aduși gratuit, fără achitarea unor sume pentru transferuri. Claudiu are al doilea salariu de la FCSB, după al lui Florin Tănase. Căpitanul roș-albaștrilor încasează 30.000 de euro lunar. 

VIDEO aul Cazan, despre lupta la titlu din Liga 1: „Jucătorii de la FCSB joacă pentru ei”

Citește și: 

Gigi Becali, protagonist în presa engleză » Ce au scris jurnaliştii britanici după ce au aflat că patronul de la FCSB nu-i mai lasă să joace pe fotbaliştii care s-au vaccinat

Oricine, dar nu Keșeru » La cine a ajuns să apeleze Gigi Becali pentru atac: „Vreau să îl văd și pe el!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  25 Februarie 2022, 07:45

...jiji n are bani...

dobrin
dobrin  •  24 Februarie 2022, 15:08
Postat de corectu pe 24 Februarie 2022, 10:04

Burlacu a ratat cu Mioveni.Eu cred că ar trebui să aibă răbdare Becali cu el,este talentat și are 25 de ani.Un jucător ca el nejucând de 2 ani trebuia încercat în ultimele 30 minute.Mai multe meciuri.RĂBDARE!Lăsați-l pe antrenor să-și facă treaba.

Cine nu lasa antrenorul [din loja] sa isi faca treaba? Oricum el isi face treaba, indiferent daca e lasat sau nu.

corectu
corectu  •  24 Februarie 2022, 10:04

Burlacu a ratat cu Mioveni.Eu cred că ar trebui să aibă răbdare Becali cu el,este talentat și are 25 de ani.Un jucător ca el nejucând de 2 ani trebuia încercat în ultimele 30 minute.Mai multe meciuri.RĂBDARE!Lăsați-l pe antrenor să-și facă treaba.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează