FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, protagonist în presa engleză » Ce au scris jurnaliştii britanici după ce au aflat că patronul de la FCSB nu-i mai lasă să joace pe fotbaliştii care s-au vaccinat

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 februarie 2022 19:17 / Actualizat miercuri, 23 februarie 2022 20:38

Gigi Becali a spus recent că atacantul Claudiu Keșeru nu mai poate juca la un nivel înalt pentru că s-a vaccinat împotriva Covid-19. Declarațiile lui Becali au ajuns până în Anglia, unde jurnaliștii de la Daily Mail au realizat un amplu material în legătură cu acest subiect.

„Tuturor vaccinaților le scade puterea! La toți. Văd și la ai mei, la cei vaccinați. Pe unii nu-i afectează, dar pe cei care sunt mai în vârstă... N-ai văzut la Deac? Nu mai e ăla de era, când era vijelie. Nu mai e vijelie”, spunea Becali la Pro X, pe 21 februarie.

Gigi Becali, dialog aprins, în direct, la TV: „Spuneți o prostie mare cât casa! Mor oameni din cauza unor «șoșocari» din ăștia!”
SCANDAL
Gigi Becali, dialog aprins, în direct, la TV: „Spuneți o prostie mare cât casa! Mor oameni din cauza unor «șoșocari» din ăștia!”

Declarațiile lui Gigi Becali au ajuns în presa engleză

Gigi Becali, protagonist în presa engleză » Ce au scris jurnaliştii britanici după ce au aflat că patronul de la FCSB nu-i mai lasă să joace pe fotbaliştii care s-au vaccinat
foto: captură Daily Mail

Jurnaliștii de la Daily Mail au rămas pur și simplu uimiți când au auzit că patronul de la FCSB nu îi va lăsa pe fotbaliștii vaccinați să joace.

„Patronul echipei românești Steaua București (n.r. - FCSB) a făcut un anunț senzațional conform căruia jucătorii vaccinați împotriva Covid-19 nu vor mai juca la echipa lui. Domnul Gigi Becali, un om de afaceri și politician român, nu îi va mai lăsa pe fotbaliștii vaccinați să joace, deoarece aceștia «nu ar mai avea putere».

Becali chiar a spus că oamenii vaccinați vor muri în spitale, iar cei care au refuzat vaccinul vor trăi. De asemenea, a spus că jucătorii rivali de la CFR Cluj și Rapid București nu mai pot să alerge din cauza vaccinului, oferindu-l ca exemplu pe Ciprian Deac, un mijlocaș de bandă de 36 de ani.

Aceste declarații ale lui Becali sunt doar ultimele dintr-o serie întreagă de opinii controversate. În 2018, acesta a oferit niște declarații sexiste prin care spunea că Steaua București (n.r. - FCSB) nu va avea niciodată o echipă de fotbal feminin, considerând că fotbalul practicat de fete este «împotriva naturii umane» și face parte din «ideile Satanei», au scris cei de la Daily Mail despre Gigi Becali.

Metodele lui Becali, dezvăluite în premieră de GSP

GSP dezvăluia în premieră metodele de la FCSB, confirmate ulterior de Gigi Becali. Jucătorii vaccinați au plecat sau au prins din ce în ce mai puține minute. Budescu a fost dat afară în iarnă, iar Keșeru, Miron și Ovidiu Popescu au fost trecuți pe linie moartă. Chiar și căpitanul Tănase a fost criticat de patron, iar în partida cu Dinamo a fost schimbat la pauză.

Citește și:

FCSB se poate muta de pe Arena Națională » Anunțul lui Gigi Becali după ce a pierdut procesul cu Primăria Capitalei: „Ministrul ne-a promis!”

FCSB. Oricine, dar nu Keșeru » La cine a ajuns să apeleze Gigi Becali pentru atac: „Vreau să îl văd și pe el!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (34)
doar..titi
doar..titi  •  24 Februarie 2022, 10:27
Postat de observator_federal pe 23 Februarie 2022, 21:05

A câta oară Gigi Becali târăște în noroi Steaua și fotbalul românesc? "Confuzia" Fcsb = Steaua de care sunt atât de mândri fecesebiștii, e strecurată voit prin presa străină de slujitorii lui Gigi din massmedia, și cred că de figura ciobanului au început să se plictisească și europenii... Am căutat în Google "Daily Mail Becali" și am găsit o listă de articole din aceeași categorie, "șocante", de fapt ofensatoare, toate cu menționarea Stelei în titlu. Reclamă fecesebistă murdară.

ciobanu tot cioban ramane.. dar n-are cum sa "faca de rusine" steaua, performantele stelei fiind obtinute pe teren... si nu din gura ciobanului!! rusinea prazare, ADEVARATA rusine e sa nu treci de turul 1(unu) in grupele europene 40(patruzeci) de ani!!.. nu ca ai tu cum sa intelegi treaba asta... tu sustinand clona craiolguta!!

borat.
borat.  •  23 Februarie 2022, 21:41
Postat de vasileroaita pe 23 Februarie 2022, 21:40

Becali a spus că cei vaccinați nu vor avea copii trei generații!?! Păi, cum ajung la a doua generație, sau la a treia, dacă nu fac copii?!?!?!? With a little help from their frieds?!?

Sosoaca a declarat aia, aiuritule.

vasileroaita
vasileroaita  •  23 Februarie 2022, 21:40

Becali a spus că cei vaccinați nu vor avea copii trei generații!?! Păi, cum ajung la a doua generație, sau la a treia, dacă nu fac copii?!?!?!? With a little help from their frieds?!?

Vezi toate comentariile (34)
Comentează