FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB se poate muta de pe Arena Națională » Anunțul lui Gigi Becali după ce a pierdut procesul cu Primăria Capitalei: „Ministrul ne-a promis!”

FCSB se poate muta de pe Arena Națională  » Anunțul lui Gigi Becali după ce a pierdut procesul cu Primăria Capitalei
FCSB se poate muta de pe Arena Națională » Anunțul lui Gigi Becali după ce a pierdut procesul cu Primăria Capitalei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 februarie 2022 17:51 / Actualizat miercuri, 23 februarie 2022 20:37

FCSB ar putea să nu mai joace pe Arena Națională, după ce a pierdut un proces cu Primăria București. Patronul Gigi Becali a anunțat că vrea să mute echipa pe stadionul Arcul de Triumf.

Becali a pierdut procesul cu Primăria după ce nu ar fi plătit chiria pentru 15 meciuri jucate de FCSB pe Arena Națională. Gigi spune că nu trebuia să plătească, deoarece a avut o înțelegere cu fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea. În 2017, Becali a contribuit cu 200.000 de euro la schimbarea gazonului de pe Arena Națională.

Becali vrea să mute FCSB pe Arcul de Triumf

După dialogul de la distanță dintre Gigi Becali și primarul Nicușor Dan, patronul de la FCSB a anunțat că vrea ca echipa sa să joace pe Arena Arcul de Triumf.

„Dacă ne lasă, jucăm (n.r. – pe stadionul Arcul de Triumf). Legat de Arena Națională, eu am plătit 200.000 de euro. Nu aveau bani de dat la gazon și am dat eu bani la gazon”, a spus Becali potrivit as.ro.

„Avem promisiuni de la ministru (n.r. – Eduard Novak) că putem juca în februarie pe Arena Arcul de Triumf. A vorbit cu Vali Argăseală, ne-a promis”, spunea Gigi Becali în urmă cu o lună.

Dinamo urcă pe loc de baraj! » OFICIAL: Gaz Metan a fost depunctată azi cu 8 puncte! Noul clasament în Liga 1
DEPUNCTARE
Dinamo urcă pe loc de baraj! » OFICIAL: Gaz Metan a fost depunctată azi cu 8 puncte! Noul clasament în Liga 1

Arcul de Triumf va găzdui România U21 în martie

Primul meci al unei naționale pe stadionul Arcul de Triumf va fi pe 25 martie, când România U21 va juca un meci amical cu Finlanda U21.

Selecționata pregătită de Florin Bratu va disputa două jocuri amicale în luna martie, cu Finlanda, pe teren propriu, și cu Maroc, în deplasare. România Under 21 se va reuni pe 20 martie. Primul joc din cadrul acestei acțiuni e programat pe 25 martie, cu Finlanda, pe stadionul Arcul de Triumf. Meciul va începe la ora 17:30. Finlanda ocupă locul 4 în Grupa 1 din preliminariile pentru EURO 2023, în spatele Croației, Norvegiei și Austriei, formație care are un meci în plus. Din grupă mai fac parte Azerbaidjan și Estonia. Patru zile mai târziu, pe 29 martie, tricolorii vor întâlni Maroc, în deplasare. Locul de disputare și ora de start a acestei partidei urmând a fi stabilite ulterior. 

- Comunicat FRF

Citește și:

FCSB. Oricine, dar nu Keșeru » La cine a ajuns să apeleze Gigi Becali pentru atac: „Vreau să îl văd și pe el!”

Selecționerul n-a mai îndurat atacul lui Prunea și a sărit să-l apere pe Burleanu: „Nu te mai bagă nimeni în seamă, ne-ai plictisit!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (61)
manty_one
manty_one  •  24 Februarie 2022, 17:22
Postat de invinctus pe 24 Februarie 2022, 08:55

Asta se da miliardarul Romaniei dar saracul e dator la toata lumea .....hai ca te muti la baza din Berceni oricum nu ai suporteri multi asa ca aveti loc toti ....ai ramas fara nimik brand stema palmares stadion .... ai decat pe mustata si ala e treanta ca tine ii dai bani canta nu i dai nu mai canta .....

Dar inainte de a il scoate dator ai inteles de ce nu a platit? Mai citeste odata poate te lamuresti!!

invinctus
invinctus  •  24 Februarie 2022, 08:55

Asta se da miliardarul Romaniei dar saracul e dator la toata lumea .....hai ca te muti la baza din Berceni oricum nu ai suporteri multi asa ca aveti loc toti ....ai ramas fara nimik brand stema palmares stadion .... ai decat pe mustata si ala e treanta ca tine ii dai bani canta nu i dai nu mai canta .....

fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  24 Februarie 2022, 01:07
Postat de pe 23 Februarie 2022, 22:15

La Giurgiu cu ei!

Oriunde e mai ieftin decat in Ghencea!

Vezi toate comentariile (61)
Comentează