LIGA 2  ·  DACO-GETICA - FC ARGEȘ 0-2

Andrei Prepeliță a revenit la FC Argeș și are planuri mari pentru acest sezon: „Trebuie să promovăm!”

Articol de — Luni, 09 Septembrie

FC Argeș n-a prea avut emoții în confruntarea din Colentina. Ionuţ Năstăsie a fost omul meciului după ce-a reușit o "dublă". 

Prima reușită a venit după ce-a râs de apărarea gazdelor și l-a învins pe portar, iar cea de-a doua, de la punctul cu var. Pe lângă golurile lui Năstăsie s-a consemnat și revenirea în echipa piteșteană a lui Andrei Prepeliță.

Născut și crescut la Pitești, Andrei are planuri mari alături de Nicolae Dică. „Am revenit acasă! Aşa am simţit în acest moment, că am nevoie de FC Argeş. Și mai cred că şi echipa are nevoie de mine! M-am întors la o formaţie de tradiţie, cu un stadion frumos! Este oraşul unde au jucat fotbalişti mari, poate cei mai mari ai României. Cred că FC Argeş trebuie să revină în Liga 1!”, a spus „Prepe” după revenirea la echipa din Trivale. 

Nicolae Dică a vorbit despre Prepeliță: „Trebuie să avem răbdare cu el. E un jucător de mare valoare, a jucat la cel mai înalt nivel şi îl cunosc foarte bine. Am fost colegi o bună perioadă de timp”. 

DACO-GETICA - FC ARGEȘ 0-2 
A marcat: Năstăsie (13, 59) 
Daco-Getica: Began - R. Neacşu (83 S. Alexe), R. Prodan, Puţaru, Voineag (34 Jica) - M. Stancu, Tudorică, Iani, G. Răducan (57 M. Mihai) - L. Gheorghe, R. Stănescu. Antrenor: Marius Baciu 
FC Argeș: Ducan - Tofan, Motroc, Şerbănică, Muşat - I. Şerban, Brânzan - Matiş, I. Năstăsie (64 N. Popescu), Blejdea (70 Prepeliţă) - C. Barbu (83 Buhăescu). Antrenor: Nicolae DicăBahmu, extrem de dură la adresa lui Mario Iorgulescu: 'Copilul ăsta râzgâiat a învățat un singur lucru'

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
06:00 Tenis, WTA

Turneul din Seul

Digi 4
07:00 Tenis, WTA

Turneul din Osaka

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Guangzhou

Digi 2, Digi 3
18:00 Fotbal, Liga 2

Petrolul - Sportul Snagov

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
20:00 Fotbal, Turcia

Alanyaspor – Fenerbahce

Look Sport 2
21:00 Fotbal, Liga 1

Viitorul - Gaz Metan Mediaș

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
21:30 Tenis, Bundesliga 2

St Pauli - Hamburger

Digi 4
21:45 Fotbal, Serie A

Torino - Lecce

Digi 3, Look Plus
Program TV complet

Liga 1