FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIREA DEJ - DINAMO

EXCLUSIV Golgeterul Unirii Dej anunță, înaintea meciului cu Dinamo: „Și noi ne batem pentru promovare”

Angelo Cocian  (dreapta), atacant Unirea Dej
Angelo Cocian (dreapta), atacant Unirea Dej

Articol de - Publicat marti, 28 martie 2023 08:43 / Actualizat marti, 28 martie 2023 10:11

Meciul Unirea Dej - Dinamo este un duel direct pentru cel puțin un loc la barajul de promovare din luna mai. În prima parte a ediției, la începutul sezonului regulat, Unirea a învins cu 3-2 formația lui Ovidiu Burcă, la Clinceni, Angelo Cocian marcând de două ori. 

  • Unirea Dej - Dinamo se joacă duminică, 2 aprilie, de la ora 16:00. Partida va fi live pe GSP.ro și televizată pe Digi Sport, Prima Sport și Orange Sport
I se urcă în cap lui Edi Iordănescu! » Gestul fără precedent la care au recurs 3 jucători: „Cu Puiu sau cu Pițurcă n-ar fi îndrăznit nimeni”
ROMÂNIA - BELARUS, AZI, 21:45
I se urcă în cap lui Edi Iordănescu! » Gestul fără precedent la care au recurs 3 jucători: „Cu Puiu sau cu Pițurcă n-ar fi îndrăznit nimeni”

Acum, atacantul de 22 de ani vrea să răpună din nou „haita”. Chiar dacă ardelenii vin după un 0-3 în Ghencea, iar roș-albii au remizat, 1-1, în etapa inaugurală de play-off cu FC Buzău. Iată ce a declarat Angelo Cocian pentru Gazeta Sporturilor: 

  • „Noi pregătim partida cu Dinamo la victorie, ca de obicei, nu vrem să ne dăm la o parte. Luăm meci cu meci și vedem unde vom fi la final de play-off. Avem speranțe că vom fi sus”
  • „Pentru oraș și pentru noi este o realizare accederea în play-off, însă nu vrem să ne mulțumim cu puțin. Cred și simt că putem mai mult”
  • „Cu Dinamo va fi un meci tare. Jucăm acasă și asta trebuie să se vadă în atitudinea noastră. Vrem să intrăm curajoși pe teren și să ne facem jocul nostru, care ne-a adus până aici”
  • „Va fi o atmosferă incredibilă. Mai ales că se anunță mulți dinamoviști, de la București și din zona Ardealului. Oricum, mizez că vor fi și mulți localnici alături de noi, care vor întreține atmosfera”
  • „În copilărie erau «contrele» dintre băieții cu care jucam fotbal, unii erau cu Steaua, alții cu Dinamo, eu nu pot să zic că am avut o echipă preferată”
  • „E greu de spus cine va promova direct. Iașiul a luat un avans considerabil, dar eu zic că se va juca până la ultima etapă. Sper să fim noi cei avantajați la final”

9goluri a marcat Cocian în sezonul regulat în 20 de meciuri. E al 2-lea golgheter al diviziei secunde, după Chipirliu (CSA Steaua, 12)

31de mii de locuitori are orașul Dej. Stadionul din localitate avea o capacitate de 6.000 de locuri. Acum doar jumătate e funcțională

Iureș din cauza biletelor pentru meciul Unirea Dej - Dinamo 

Unirea Dej a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Dinamo, iar fanii echipei gazdă nu au reacționat prea bine după anunțul că suporterii roș-albilor vor primi 1.500 de tichete la partida din weekend. Adică jumătate din capacitatea funcțională. 

Apreciat de „câini”, gestul ardelenilor a fost criticat de propriii fani, pe rețelele de socializare: „E perfect, hai le lăsăm stadionul întreg....”, „Nu e normal” și alte reacții negative. Conducerea clujenilor a specificat apoi: „Din respect pentru tradiția și istoria clubului Dinamo București, precum și pentru numeroșii fani din Ardeal, clubul nostru a decis să aloce tot trei sectoare și susținătorilor alb-roșiilor (1.500 bilete). 

Pe această cale, rugăm fanii dinamoviști să își achiziționeze bilete exclusiv în sectoarele 4, 5 și 6. Biletele nu se pot achiziționa online. Prețul unui bilet este de 20 lei”. 

Nu ne cramponăm de acel procent de 5 la sută din capacitatea stadionului pentru galeria oaspeților, vrem să oferim dejenilor, iubitorilor de sport și fotbal, un eveniment de ținută.

-Gabriel Magdaș, președinte Unirea Dej

Citește și: 

Un jucător dinamovist și-a schimbat total look-ul: „Următorul Rudiger” + „Chiar nu l-am recunoscut”

Situație absurdă în Liga 2! CSA Steaua a cerut amânarea meciului cu Oțelul » Daniel Oprița: „Nu e vina noastră, poate Federația o să țină cont”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
creeperno807
creeperno807  •  28 Martie 2023, 22:32

Si csa se bate..

Doralin
Doralin  •  28 Martie 2023, 10:13

Interesant cum Unirea Dej e pe pagina CFR-ului. E cumva echipa a doua, un feñnde CFR Cluj 2?

Amiralul2022
Amiralul2022  •  28 Martie 2023, 10:02

Nu mai abera că nu trageți la nicio promovare... din păcate, echipa miliției e deja promovată

Vezi toate comentariile (3)
Comentează