FOTBAL  »  LIGA 2  »  STEAUA - UNIREA DEJ 3-0

VIDEO + FOTO Tribunele goale, plasa plină » CSA Steaua a făcut scor cu Unirea Dej, la debutul în play-off-ul ligii secunde, pe o Ghencea pustie

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 16 martie 2023 20:09 / Actualizat joi, 16 martie 2023 20:16

CSA Steaua, echipă fără drept de promovare, a început tare play-off-ul Ligii 2. A câștigat clar cu Unirea Dej, scor 3-0.

În fața a aproximativ 900 de suporteri, CSA Steaua a făcut spectacol cu Unirea Dej în Ghencea, în primul meci al play-off-ului Ligii 2.

„Militarii” au controlat prima repriză și au avut posesia, chiar dacă nu și-au creat ocazii importante. Elevii lui Daniel Oprița au deschis scorul în minutul 41. După o acțiune pe partea stângă, Adrian Ilie a centrat pe jos, în careu, iar mingea a fost deviată în propria poartă de Buta. Dacă mingea trecea de fundașul Unirii Dej, ar fi ajuns la Chunchukov, care se afla în ofsaid.

Imediat după pauză, CSA Steaua și-a majorat avansul. În minutul 48, Chunchukov a făcut 2-0 după ce a reluat cu capul, din 8 metri, centrarea lui Adi Popa. Scorul final a fost stabilit de Atanas Trică (18 ani). Tânărul atacant împrumutat de la CS Universitatea Craiova a marcat spectaculos, cu o lovitură de cap de la 10 metri.

CSA Steaua ajunge la 43 de puncte, fiind lider în play-off. „Militarii” au 3 puncte peste Poli Iași, care are un meci în minus. Rezultatul de azi le ajută pe Dinamo și Gloria Buzău. Cele două echipe au 31 de puncte și se vor întâlni duminică, de la 12:00, într-un meci direct. 

Dacă una dintre echipe se va impune, va urca pe locul 4, loc de baraj, care acum e ocupat de Unirea Dej (32 de puncte).

Clasamentul actualizat din play-off-ul ligii secunde

Programul primei etape din play-off-ul ligii secunde

  • Partidele din play-off se vor juca în sistem tur-retur, rezultând 10 etape.
  • Primele două echipe (cu drept de promovare) merg direct în Liga 1. Următoarele două vor juca un baraj (tur- retur) cu locurile 7 și 8 din play-out-ul Ligii 1. Cine va învinge în baraje va juca în ediția viitoare din Liga 1, iar formațiile care vor pierde vor evolua în Liga 2.

FINAL » CSA Steaua - Unirea Dej 3-0

  • min. 90: FINAL de meci
  • min. 72: GOL CSA Steaua! Atanas Trică marchează spectaculos, cu o lovitură de cap, de la 10 metri. 
  • min. 63: Ocazie pentru Unirea Dej. Fulga trage de la 25 de metri, dar mingea lovește bara transversală
  • min. 48: GOL CSA Steaua! Chunchukov reia cu capul, din 8 metri, după o centrare a lui Adi Popa
  • min. 46: A început repriza a doua
  • min. 45: Pauză
  • min. 41: GOL CSA Steaua! După o acțiune pe partea stângă, Adrian Ilie a centrat pe jos, în careu, iar mingea a fost deviată în propria poartă de Buta. Dacă mingea trecea de fundașul Unirii Dej, ajungea la Chunchukov, care se afla în ofsaid
  • min. 29: Adi Popa centrează frumos, din voleu, dar mingea nu ajunge la niciunul dintre colegii aflați în careu, fiind respinsă în corner
  • min. 20: Meciul este unul liniștit în aceste momente, Cele două echipă nu au ocazii. CSA Steaua are inițiativa, dar nu reușește să spargă defensiva oaspeților
  • min. 12: Prima mare ocazie pentru FCSB. David Matei reia cu capul, din 10 metri, iar mingea trece puțin pe lângă poarta Unirii Dej
  • min. 1: A început meciul

CSA Steaua - Unirea Dej, echipe de start:

CSA Steaua: Iancu - Drăghici, Beța. Mihăescu, Ad. Ilie - Ad. Popa, Bărbulescu, Matei, Bodișteanu - Chunchukov, Chipirliu 
Rezerve: Dincă, Ciocoteală, Balgiu, Oroian, E. Pacionel, Șt. Pacionel, Enceanu, A. Trică, Kayondo 
Antrenor: Daniel Oprița

Unirea Dej: Răilea - Maftei, Burdeț. Buta, Gîț - Gătineanu, Ad. Popa - Militaru, Blaj, Al. Pop - Cocian 
Rezerve: Chindriș, Checicheș, Roș, Șuteu, An. Pop, Frăsineanu, Bogdan, Călugăr, Fulga 
Antrenor: Dragoș Militaru

Stadion: Steaua, București 
Arbitru: Valentin Porumbel / Asistenți: Florin Pucheanu și Claudiu Șchiopeț

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Ce a decis azi ÎCCJ în procesul pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua!

CFR, dată în judecată de fotbalistul pe care Dan Petrescu nu l-a folosit niciodată: „Paguba e incredibilă”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (58)
Catalynn._._
Catalynn._._  •  17 Martie 2023, 15:18
Postat de stefdomi pe 17 Martie 2023, 14:00

Număr C.I.S.: 0076664 Data eliberării: 14 iunie 2017 Denumire structură sportivă: Clubul Sportiv al Armatei “Steaua” București Număr identificare: B/A1/00044/2001 Cine e prostălăul?

INCREDIBIL CÂT DE PROST ESTE ACEST BECALIST!!!!! Bă, știam ba ca prostia e apanajul fcsbiștilor, dar chiar așa!? :-))) Ai găsit un CIS pe net, l-ai citit, și ca orice fcsbist funcțional nu a înțeles ce a citit, dar vine sa facă pe desteptul! :-))) Hai sa fac un ultim efort pt a mă cobori la nivelul tău, tot prost o sa mori, dar măcar o sa știi despre ce-i vorba. Uite, eu îți arăt pe net 2 CIS-uri aparținând FC Fcsb: unul, cel original prezentat de ne-a jjijji, eliberat pe 21.02.2003 si altul pe 24.09.2013. Ce înseamnă acum, ca FC fcsb e înființata in 2013!? Și cred ca dacă voi căuta voi mai găsi și unele mai recente dar astea sunt la botul calului. Evident NU! Ce contează pe acea foaie nu e numărul și data eliberării ei ci “numărul de înregistrare la registrul sportiv”. In cazul Stelei este A1/00044/2001 in cazul FC fcsb este A3/00004/2003. După cum observi nu pun județul pt ca ăla se poate schimba, in cazul FC fcsb a fost și B și IF, contează restul. Cum sa îți explic, așa ca sa priceapă și un fcsbist … E ca atunci când îți e eliberat un pașaport nou, evident ca va avea o serie și data de eliberare noi însă CNPul e același, pt ca tot tu ești cel din pașaport chiar dacă ai mai îmbătrânit. Acum ca ai înțeles de ce CISul Stelei este din 2001 (atunci s-au implementat, nu existau înainte de 2001) iar al FC fcsb din 2003, ai văzut tu in acel CIS ca este vorba despre secția de fotbal sau e întreg clubul Steaua!? Sau nici partea asta nu ai înțeles-o !? :-)))

stefdomi
stefdomi  •  17 Martie 2023, 14:05
Postat de Catalynn._._ pe 17 Martie 2023, 10:34

Bă, și dacă era stadionul gol goluț iar FC fcsb ar juca cu Arena Naționala plină pana la refuz cu prosti care cred ca e Steaua, ghici ce: FC fcsb tot nu e Steaua! :-))) Ca sa fie Steaua trebuie sa se înscrie in competiție cu CISul Stelei, are alt CIS, ca de exemplu AFC Steaua, nu e Steaua (ci FC Nimeni cum ii spuneți voi)! Nu pricepi un lucru atât de simplu!? Asta e, mergi la Tribunal si te lămuresc cei de acolo! :-))) Știu ca ignoranța e o binecuvântare si ai impresia ca toți cei care spun realitatea care nu îți convine sunt oameni răi si MINT :-))), însă nu te mai mira atunci când Talpan înșira victoriile! Le înșira pt ca la Tribunal e pe acte si înscrisuri nu pe păreri, supoziții si alte povești! :-)))

Stadionul a fost gol goluț aproape meci de meci, nu e cazul de “și dacă”, prostălăule :)) O echipă de fotbal fără suporteri e degeaba, fix cum e echipa eroului tău național, Talpan. Bine, nu e degeaba, are scopul de a fi mulsă de bani și faimă, fix ce face idolul tău, Talpan. Ești DECÂT un talpanist prostălău, m’am convins, n’ai nicio treabă cu stelismul!

stefdomi
stefdomi  •  17 Martie 2023, 14:00
Postat de Catalynn._._ pe 17 Martie 2023, 08:21

Mă tu ești complet prost!? Tu NU pricepi ca secțiile clubului Steaua NU au personalitate juridică!? Dacă un sportiv de exemplu semnează un contract nu o face cu secția de fotbal, de baschet etc. ci cu CSA Steaua. Nu poți avea CIS dacă nu ai personalitate juridică, in prostia ta fcsbistă (asta e una aparte, profunda!) îți imaginezi ca dacă Steaua are 33 de secții active (nici nu mai știu câte mai sunt exact, erau peste 40 dar au mai închis din ele) atunci are și 33 de CISuri!? :-))) Îl voi parafraza pe Adriann: Ești aievea mă!? :-)))

Număr C.I.S.: 0076664 Data eliberării: 14 iunie 2017 Denumire structură sportivă: Clubul Sportiv al Armatei “Steaua” București Număr identificare: B/A1/00044/2001 Cine e prostălăul?

Vezi toate comentariile (58)
Comentează