FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA - UNIREA DEJ

VIDEO + FOTO Imagini dezolante în Ghencea » Câți spectatori au venit la CSA Steaua - Unirea Dej, primul meci din play-off-ul Ligii 2

Articol de , - Publicat joi, 16 martie 2023 18:34 / Actualizat joi, 16 martie 2023 20:35

La primul meci din play-off-ul Ligii 2, CSA Steaua, echipă care nu are drept de promovare, a avut parte de o asistență extrem de redusă în fața Unirii Dej, pe care a învins-o cu 3-0 (DETALII aici). 

CSA Steaua și Unirea Dej au deschis play-off-ul Ligii 2, într-un meci în Ghencea început la ora 18:00. Iar partida a debutat într-o atmosferă dezolantă, cu doar câteva sute de fani, majoritatea în peluza unde stă galeria roș-albaștrilor. În rest, la tribune era aproape pustiu!

GALERIE FOTO. Steaua a început play-off-ul în anonimat: tribune goale în Ghencea, la meciul cu Unirea Dej

+15 FOTO

Pe parcursul primei reprize, au mai intrat suporteri în peluză și la tribune, dar chiar și așa asistența a rămas în continuare extrem de scăzuă, aproximativ 900 de oameni în tot stadionul!

Unirea Dej a avut de partea ei o micuță galerie, formată din 9 suporteri, care au luat loc în sectorul oaspeților din peluză.  

În startul reprizei secunde, fanii din Peluza Sud au afișat un mesaj: „18 ani alături de Steaua, niciun moment nu am ratat. Cocoșii, tot înainte, lângă cei care nu au trădat”.

VIDEO Asistență redusă în Ghencea la CSA Steaua - Unirea Dej

Fanii CSA Steaua au fost azi Înalta Curte de Casație și Justiție

 Azi, la Înalta Curte de Casație și Justiție, a avut loc un nou termen în recursul privind lupta pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua pe 28 martie.  

La instanță au venit și câțiva fani ai „militarilor”, care au sperat într-o decizie favorabilă Clubului Sportiv al Armatei. Judecătoarea a amânat decizia pentru 28 martie.

Citește și: 

Apariție de Champions League » Cum s-au prezentat jucătorii Unirii Dej în Ghencea, pentru debutul în play-off-ul ligii secunde

Bogdan Lobonț, șocat de ce a găsit la o echipă de renume din Superligă: „«Băi, de ce faceți asta?!». Sunt convins că și azi e la fel”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (39)
forumer.47
forumer.47  •  18 Martie 2023, 16:28

Sunt curios, cum ati aproximat la 900? I-ati numarat, unul cate unul? Evident ca nu. Atunci de nu 1000 sau 800, de ce 900? Asa, ca idee, amatorilor: un sector central in Peluza Sud, inelul 1, are undeva la peste 800 de locuri. Dupa cum se poate vedea, doar in Peluza Sud sunt peste o mie de oameni, apoi inca cateva sute la tribune. Mereu dati mai putini decat sunt, asa aveti interesul. ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

van_dammage
van_dammage  •  17 Martie 2023, 09:20

De la bun început, menționez că nu îmi convine că echipa de fotbal fanion a României a ajuns pe mâna unui om needucat, ancorat în Evul Mediu. De pe această poziție, sunt pur și simplu uimit cum de nu mai poți susține o echipă peste noapte. Azi ești Steaua, mâine FCSB. "Nu mai țin domne' cu FCSB, e altă echipă." "Convingerile mele intime au fost viciiate !" Mă întreb câți suporteri ai echipei nou înființate erau conștienți de prezența lor pe lume în Mai 1986. Legat de continuitate, este evident că, la un anumit moment, toți factorii decidenți din cadrul Armatei și-au manifestat voința în sensul ca FC Steaua București să devină club profesionist de fotbal. Ceea ce s-a întâmplat mai departe este o palmă dată avocaților care s-au ocupat la acea vreme de acte. Însă, indiferent de ce hotărâri judecătorești mai apar, mi se pare că nu ai cum să nu mai ții cu o echipă peste noapte.

wally77
wally77  •  17 Martie 2023, 07:42
Postat de AmunRa pe 16 Martie 2023, 21:15

Eu zic sa te uiti la media de suporteri si o sa vezi ca Steaua ( FCSB ) e lider detasat in Romania. Asa ca lasa aiurelile si inventiile cu 200 de suporteri can nu isi au rostul.

Stai cuminte suporter de rezultat

Vezi toate comentariile (39)
Comentează