FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL

Virgil Dridea a împlinit 80 de ani: ce cadou i-a făcut Budescu

Virgil Dridea a împlinit 80 de ani +2   FOTO
Virgil Dridea a împlinit 80 de ani

Articol de - Publicat marti, 17 noiembrie 2020 18:42 / Actualizat marti, 17 noiembrie 2020 19:07

Prahovenii l-au sărbătorit pe Virgil Dridea, fostul mare fotbalist al Petrolului Ploiești, cu ocazia împlinirii a 80 de ani. 

A fost sărbătoare la „Casa Fotbalului prahovean”, Asociaia Județeană de Fotbal Prahova, internaționalul Constantin Budescu și senatorul Emanoil Savin omagiindu-l cu un pahar de șampanie, un buchet de flori cu 80 de trandafiri galbeni și unul albastru și un tort pe Virgil Dridea.

Budescu i-a dăruit un tricou

Prieten personal al lui Dridea, Savin a organizat mai multe evenimente ce-au celebrat generația de aur a „găzarilor”. Constantin Budescu, acum la Astra, nu a uitat că este legat de Ploiești și a îmbrăcat tricoul galben-albastru, i-a făcut cadou lui nea Puiu Dridea un tricou al său, cu numărul 10

„Sunteți născut în aceeași zi a anului cu soția mea", a remarcat Budi, atunci când i-a oferit darul fostului antrenor. „Ziua lui nea Puiu nu avea cum să treacă fără a fi onorată, la fel ca-n fiecare an. Nu vom lipsi nici la anul, suntem alături de oamenii ce au adus cinste și faimă județului nostru”, a declarat Savin.

Virgil Dridea, oficial al AJF Prahova, a fost emoționat: „Prietenii mei, indiferent că sunt de la AJF, de la Petrolul, de la Astra, nu m-au uitat și mi-au făcut o bucurie. Ar fi fost o zi incompletă, pentru că situația actuală m-a pus în imposibilitatea de a fi alături de cei dragi, inclusiv familia mea fiind plecată în Anglia. 

Sunt emoționat, vă mulțumesc tuturor, și sper să revenim toți la zilele normale, în care să ne bucurăm de fotbal cu adevărat. De abia acum vedem cât de greu este fără viața noastră de zi cu zi”, a declarat sărbătoritul.

VIDEO. Totul despre următorul meci de pe „Ilie Oană”, România U21 - Danemarca U21

Citește mai multe știri din Liga 2:

Florian Walter, achitat de Tribunal în cazul transferurilor de jucători făcute între U Cluj și Petrolul! Era acuzat de constituire de grup infracțional și delapidare

Lincar, malițios la adresa lui Edi Iordănescu? „Le reproșez părinților mei că nu au fost senatori, politicieni, directori de firme de stat, să mă împingă de la spate!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează