FOTBAL  »  LIGA 2  »  OȚELUL - DINAMO 0-2

FOTO Aproape de o tragedie în timpul meciului de la Galați: „Nu! Nu se poate așa ceva! Ce caută acea bordură acolo?”

Dinamo s-a impus în deplasarea cu Oțelul scor 2-0, și a stricat petrecerea de promovare în Liga 1 a gălățenilor. În minutul 76, Dan Panait (26 de ani), fundașul gazdelor, a fost la un pas de o accidentare gravă. +6   FOTO
Dinamo s-a impus în deplasarea cu Oțelul scor 2-0, și a stricat petrecerea de promovare în Liga 1 a gălățenilor. În minutul 76, Dan Panait (26 de ani), fundașul gazdelor, a fost la un pas de o accidentare gravă.

Articol de , - Publicat joi, 11 mai 2023 23:00 / Actualizat vineri, 12 mai 2023 09:40

Dinamo s-a impus în deplasarea cu Oțelul scor 2-0, și a stricat petrecerea de promovare în Liga 1 a gălățenilor. În minutul 76, Dan Panait (26 de ani), fundașul gazdelor, a fost la un pas de o accidentare gravă. 

Un duel banal la marginea terenului se putea transforma într-o tragedie la Galați. Patriche l-a împins pe Dan Panait în afara terenului, într-un duel disproporționat pentru minge. 

FOTO Stadionul din Galați, plin de capcane la Oțelul - Dinamo

FOTO: Captură TV @Orange Sport 1
FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)
FOTO: Captură TV @Orange Sport 1
+2 FOTO

Apărătorul Oțelului a căzut prost și s-a rostogolit în groapa din fața băncilor de rezerve. S-a lovit și de o bordură din ciment, ruptă pe jumătate, aflată la doar un metru de suprafața de joc

Ovidiu Burcă a încercat să îl ridice pe Panait, moment în care cei prezenți au realizat că e vorba de o lovitură mai serioasă. Medicii prezenți la stadion au venit imediat, la fel și oficialii celor două formații. În cele din urmă, fotbalistul în vârstă de 26 de ani a revenit în joc. 

„Am mai spus-o comentând aceste meciuri. Nu, nu se poate așa ceva! Astea nu sunt condiții de jucat fotbal. Ce caută acea bordură acolo după zeci de ani? Și-a revenit bietul Panait, pare OK”, a răbufnit Adrian Cheltuitoru, comentatorul meciului pentru postul Orange Sport.

  • Calcule pentru promovare după victoria lui Dinamo:
  • Poli Iași este matematic în Liga 1. Oțelul și Dinamo sunt singurele care mai pot obține promovarea directă;
  • Oțelul are 46 de puncte, un avans de 3 față de Dinamo, dar și avantaj în cazul unei egalități la final. Conform FRF, principalul criteriu de departajare este cel al punctelor din sezonul regular;
  • Pe scurt, Dinamo trebuie să obțină cu 4 puncte mai mult decât Oțelul în ultimele două runde. „Câinii” înfruntă Steaua pe Arena Națională și Poli Iași în deplasare.
  • Oțelul joacă la Buzău și dacă învinge e promovată. Ultimul meci al gălățenilor e acasă cu Dej.

VIDEO. Atmosferă de sărbătoare la Galați, înainte de Oțelul - Dinamo 

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

VIDEO Adrian Mutu, prima apariție după rușinea cu Farul » Iritat de două întrebări: „Hai să încheiem, nici nu vreau să răspund la asemenea prostii”

VIDEO Dat afară de FCSB, anunță: „Vreau să ia Farul campionatul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
so0os1ck
so0os1ck  •  12 Mai 2023, 11:17

Cine acorda licentele cluburilor de fotbal? Pai daca nu impunem conditii normale, multe echipe o sa joace pe stadioane de o suta de ani, de ce sa cheltuie bani pentru infrastructura daca primesc licenta...totul e Nekerman, licenta vine asa, ca ceva firesc, bordura ramane si noi ramanem ca atunci cand s-a facut stadionul, acum 100 de ani!

concret
concret  •  12 Mai 2023, 10:24

Tara de lumea a 5-a, in orice domeniu de activitate se pot observa consecintele coruptiei si prostiei crase din aceasta tarisoara amuzanta.

gelu2000e
gelu2000e  •  12 Mai 2023, 08:24

Nu jigni dacă ai tu finanțe pune tata și construiește stadioane ,e ușor de comentat

Vezi toate comentariile (4)
Comentează