FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA B

ASA Tîrgu Mureş vrea un antrenor demis din Liga 1 pentru a-l înlocui pe Ovidiu Sabău

Articol de - Publicat luni, 24 martie 2014 00:00 / Actualizat luni, 24 martie 2014 00:10

Refuzată de Dorinel Munteanu, ASA vrea să-l schimbe pe Ovidiu Sabău, demis după înfrîngerea cu FC Bihor, cu Daniel Isăilă.

Eşecul cu Bihor Oradea i-a fost fatal lui Ovidiu Sabău. Acesta a fost dat afară de conducerea lui ASA Tîrgu Mureş. Chiar dacă formaţia se află încă pe un loc ce-i asigură prezenţa în play-off, conducerea clubului a hotărît că e nevoie de un şoc la echipă.

Primul tehnician pe care preşedintele Daniel Stanciu l-a contactat a fost Dorinel Munteanu, însă acesta i-a refuzat. Principalul motiv îl reprezintă faptul că fostul internaţional, rămas fără angajament în toamnă, s-a implicat la Metalul Reşiţa, acolo unde e consilier şi uneori le mai oferă şi prime de joc elevilor lui Marian Pană.

Astfel mureşenii au început să caute o altă soluţie, iar pe lista lor se află Daniel Isăilă, recent demis de la Astra, cel care a mai pregătit formaţia din Tîrgu Mureş în sezonul 2012-2013, dar şi Mihai Stoichiţă, rămas fără angajament după o aventură în Kuweit.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
danms
danms  •  24 Martie 2014, 13:10

Adiță tată, ești pe ulei (palincă) ? Ce vrei să spui, câ nu te-nțeleg ?!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close