FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECIZIE

Răsturnare de situație în play-off-ul ligii secunde! Ce se întâmplă cu antrenorul care își dăduse demisia după meci

CS Mioveni - ASU Poli 4-0 // foto: Facebook @ CS Mioveni
CS Mioveni - ASU Poli 4-0 // foto: Facebook @ CS Mioveni

Articol de GSP - Publicat marti, 20 aprilie 2021 10:42 / Actualizat marti, 20 aprilie 2021 11:13

Luni, după înfrângerea cu CS Mioveni, scor 0-4, Dan Alexa (41 de ani) a demisionat din funcția de antrenor al celor de la ASU Poli Timișoara. Astăzi, „Chirurgul” a fost reconfirmat în funcție de conducerea clubului!

„Erau două variante, reconstrucție sau să plec eu. Am ales să demisionez. Am ieșit din obiectiv și aceasta e decizia mea”, a declarat Alexa imediat după meci. Totuși, „divorțul” nu a durat nici măcar o zi. Astăzi, într-un comunicat oficial, ASU Poli anunță că Alexa va continua ca antrenor.

Dan Alexa, reconfirmat la ASU Poli. Comunicatul bănățenilor

Reprezentanții Universității Politehnica Timișoara și ai Asociației Suporterilor Timișoreni ”Druckeria” implicați în conducerea clubului au hotărât, în urma unei ședințe de urgență, reconfirmarea lui Dan Alexa în funcția de antrenor principal al echipei, până la încheierea acestui sezon. Apreciem în acest fel munca pe care Dan a depus-o, alături de noi, în închegarea unei echipe competitive pentru acest an de Liga a II-a, în care obiectivul pe care ni l-am trasat poate fi în continuare atins. 

Referitor la parcursul sportiv din ultima perioadă, suntem în asentimentul tuturor și considerăm că trebuie să existe schimbări pe toate planurile, începând cu cel al determinării și atitudinii în joc. În acest sens reafirmăm poziția staff-ului tehnic, acesta având libertatea de a face orice schimbări consideră necesare pentru urmărirea obiectivului stabilit: promovarea în Liga I.
- sspolitehnica.ro

ASU Poli Timișoara, situație delicată în Liga 2

Dan Alexa a revenit la ASU Poli ca A1 în luna noiembrie a anului trecut, a reușit să intre în play-off, dar timișorenii au clacat în faza finală a campionatului. Astfel, după 4 runde, ASU are doar un punct în play-off și 3 eșecuri la rând, ultimul fiind cu adevărat usturător: 0-4 vs. CS Mioveni.

La finalul eșecului de ieri, clubul a avut o postare dură pe Facebook: „În urma prestației jalnice, ne cerem scuze numelui de Politehnica Timișoara”.

Mai multe știri din Liga 2:

Daniel Pancu, intervenție incendiară după înfrângerea Rapidului: „Sunt dezgustat! Să fie clar, Iosif e un norocos, echipa e în cădere”

Mititelu jr. a ieșit la atac, după victoria cu Rapid: „Să-i fie rușine pentru ce a făcut! Mor de inimă”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
2880582502259273
Jivco Stefan  •  20 Aprilie 2021, 18:56

Poli este distrusa de când a fost arestat Iancu Fără bani nu faci nimic asa ca mai bine în liga2 Sunt jucători care au 1500 RON 2000 roni. Cu asta nu faci performanta Sa stea în liga 2 pana avem și noi un stadion sau poate avem noroc sa se implice iarăși Marian Iancu

ioan1964
ioan1964  •  20 Aprilie 2021, 15:13

CU CINE SA JOACE ALEXA! A furat munca lui Benga! Isi merita soarta!

ioan1964
ioan1964  •  20 Aprilie 2021, 15:12

UTA

Vezi toate comentariile (5)
Comentează