FOTBAL  »  LIGA 2  »  MUREŞUL DEVA

Atacat de şobolan

Articol de GSP - Publicat luni, 14 aprilie 2008 00:00

Fundaşul Mureşului, Ion Pisoiu, a fost muşcat de o rozătoare.

Ce ironie! Pisoiu muşcat de şo­bo­lan. Nu e o fabulă, ci păţania fun­daşului Mureşului Deva, într-o cameră de hotel.

În noaptea de vineri spre sîm­bătă, înaintea meciului din etapa a 25-a, dintre deveni şi FC Caracal, Ion Pisoiu se afla în can­to­nament cu echipa, la Hotelul Deva. Odih­na fundaşului a fost tul­bu­rată mai devreme decît şi-ar fi do­rit, în jurul orei 5.30, de un şo­bo­lan, care l-a muşcat în somn de pleoa­pa stîn­gă. “S-a suit pe mine şi şi-a înfipt colţii în pleoapa mea. De spai­mă, l-am azvîrlit de pe mine şi m-am cocoţat în vîrful pa­tu­lui. Sîngele îmi ţîşnea din pleoa­pă pe obraz şi am crezut că am fost muş­cat de ochi”, a declarat fot­ba­listul, care e hotărît să acţioneze în judecată hotelul.

Pisoiu a fost transportat de co­le­gul său de cameră, Adrian Bud, la sp­i­tal, unde a primit îngrijiri me­di­ca­le şi i s-au administrat injecţii anti­tetanos. “Luni voi începe şi un tr­a­tament antirabic”, a mai spus fot­balistul devean, integralist, to­tuşi, a doua zi, în meciul cu FC Caracal.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  14 Aprilie 2008, 13:09

asta da ironia sortii, dar mai calareste si calul pe calaret cateodata

Vezi toate comentariile (1)
Comentează