Comentarii (6)
 •  13 Iunie 2009, 14:04

In sezonul viitor al Ligii I, se cunosc deja doua dintre retrogradate: Unirea Alba Iuliua si International Curtea de Arges. Pentru evitarea celorlalte doua locuri retrogradabile se vor lupta CSM Ploiesti, Pandurii Tg.-Jiu, Gloria Bistrita, Politehnica Iasi si, posibil, Gaz Metan Medias (daca va ramane in Liga I prin eventuala, dar putin probabila retrogradare a lui FC Arges).

 •  13 Iunie 2009, 13:19

GSP, CINE ESTE ACEST TUHUT CARE SEMNEAZA IN JURNALUL VOSTRU ? BAIATUL ASTA CUNOASTE, CAT DE CAT, LIMBA ROMANA ? CE INSEAMNA LA VOI "IMINENTA RETROGRADARE" SI "DORINTA EXAGERATA DE A JUCA" ?! POATE STITI SI VOI CA IMINENTA RETROGRADARE A INSEMNAT, DE FAPT, O CERTA RAMANERE IN DIVIZIA B ... (SAU LIGA II, CUM I SE SPUNE ACUM).

 •  13 Iunie 2009, 08:20

Ce vise si-or fi facut si astia cand l-au adus pe Dorinel Munteanu, mi-e mila de ei, mai ales cand stiu ce pretentii ridica acest Dorinel cand vine antrenor la o echipa. Ii rupe domnilor, si ce e mai grav in afara de pretentiile care le ridica, in rest nu face nimic, dar NIMIC!

 •  13 Iunie 2009, 08:17

La cate prostii au facut asa zisii suporteri al acestei echipa.... mai bine stati in "C" sa nu va mai certati cu nimeni. Asa va trebuie daca nu stiti sa va purtati civilizat. Urmatorii vor fi distrusii de dinamovisti....

 •  13 Iunie 2009, 07:07

Acu' un an v-am spus ca ajungeti in liga 3.Se pare ca-s mai tare ca Militzica.Eu in ultimii 25 de ani nu am auzit de o performanta notabila realizata de U .Doar ABBA,si BBCBA.CFR e peste voi la toate capitolele.

 •  13 Iunie 2009, 01:13

"Ne rîd oamenii, iar noi plîngem cu lacrimi de crocodili" hahaha nu te mai face de ris dorinele, si lasai dracu chiar dace is-i cumpara un loc in liga a 2.a

Comentează