FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSM RM. VÎLCEA

“Au văzut alt meci”

Articol de - Publicat luni, 21 aprilie 2008 00:00

Directorul general Florin Verigeanu a reacţionat virulent după acuzele la adresa “centralului” Ovidiu Haţegan lansate de oficialii Unirii Alba-Iulia ieri. “Eu le doresc un Paşti fericit celor de la Alba Iulia ca răspuns la acuzele pe care ni le aduc. Cred că au văzut alt meci, chiar acum revedeam înregistrarea partidei şi nu se pune problema de greşeli mari de arbitraj. Am înţeles că ameninţă că vor ceda jocul direct Mediaşului. Treaba lor, oricum nu ar fi o mare noutate pentru noi”, a declarat oficialul vîlcean.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
 •  22 Aprilie 2008, 09:17

pai anul asta fura valcea, sa intre in liga 1. dar anul trecut cand era pe locul 2 de ce au vandut locul celor de la mioveni? au pierdut in ultima etapa acasa cu ultima clasata , si nu oricum ci cu scor de maidan (atunci le era de ajuns un egal). dar acum doi ani cand a fost pe primul loc pana in ultimele 5 etape (pe care le-a pierdut aproape pe toate?!!!). desi sunt din valcea eu cred ca nu merita sa intre in liga 1, nu anul asta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează