LIGA 2  ·  CONCORDIA CHIAJNA

Auraș Brașoveanu va fi noul manager general de la Concordia Chiajna

Articol de — Marti, 09 Iulie 2019

Auraș Brașoveanu va fi noul manager general de la Concordia Chiajna. 

Auraș Brașoveanu a părăsit funcția de „manager proiect certificare Liga 2” pe care o ocupa la FRF și va încerca promovarea alături de formația din Ilfov, anunță sursele GSP.ro. În același timp, Auraș Brașoveanu va reprezenta Liga 2 în Comitetul Executiv alături de Marius Burcă de la Metaloglobus. 

În 2016, Brașoveanu a fost condamnat definitiv la un an și patru luni de închisoare cu suspendare și interzicerea de a mai ocupa funcții publice timp de 2 ani. Fusese acuzat de procurorii DNA că a falsificat documente în baza cărora a obţinut finanţare de la autorităţile gălăţene pentru un club sportiv

COMPONENȚA COMITETULUI EXECUTIV 

Preşedinte: Răzvan Burleanu (preşedinte FRF)
Vicepreședinți: Gino Iorgulescu (președinte LPF) și Octavian Goga (reprezentant al Asociațiilor Județene de Fotbal)

Membri: Valeriu Argăseală (reprezentant Liga 1), Marius Burcă și Auraș Brașoveanu (reprezentant Liga 2), Florin Dăscălescu (reprezentant Liga 3), Florin Spînu (reprezentant Liga 3), Alin Cioban (reprezentant fotbal feminin), Cătălin Cighir (reprezenant cluburi cu activitate exclusivă de copii și juniori), Cristi Vornicu (reprezentant futsal), Kyros Vassaras (președinte CCA), Emilian Hulubei (președintele sindicatului fotbaliștilor), Mihai Stoichiță (președintele Comisiei Tehnice a FRF)

VEZI ȘI:

DINAMO // EXCLUSIV Ștefan Bărboianu n-a trecut peste conflictul cu Ionuț Negoiță: „Încă n-am închis speța, urmează decizia finală”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Cine e Florin Cîțu, noul premier desemnat al României! Ce a pățit la o ședință în Parlament: „Chiparosule! După ce că ești urât...„

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:30 Tenis, WTA

Turneul din Doha

Digi 2
22:00 Fotbal, Europa League

Sevilla - CFR Cluj

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1