FOTBAL  »  LIGA 2  »  FCM BACĂU - CONCORDIA CHIAJNA 0-0

Bacăul joacă mai bine în "zece"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 mai 2009 00:00

FCM Bacău nu a reuşit să se remonteze după eşecul de la Tulcea. Gazdele nu au mai avut startul fulminant de partidă din jocurile cu CSM Ploieşti şi Ceahlăul. Doar centrarea lui Doboş, în min. 24, a pus în pericol poarta lui Niţă, însă Câmpeanu şi Neagu nu au ajuns la întâlnirea cu mingea.

De partea cealaltă, ex-stelistul Diniţă nu a putut să-l învingă pe Hăisan dintr-o poziţie favorabilă. În ultimul minut al reprizei, centralul Claudiu Ştefănescu a considerat extrem de periculos atacul lui Vajou la Mihai Dumitru şi i-a arătat francezului cartonaşul roşu.

Paradoxal, în zece oameni, FCM a fost mult mai periculoasă în partea a doua. Mai întâi Doboţ trimite cu capul peste poartă în min. 53, pentru ca Spiridon să rateze monumental din câţiva metri în min. 56. În minutul 73 Cojocaru a şutat senzaţional de la 30 de metri, Niţă a respins n lateral şi tot el a scos cu piciorul reluarea lui Doboş. Pe contraatac, acelaşi Diniţă este aproape de gol, dar lovitura sa de cap trece pe lângă poartă. Putea fi 1-0 pentru gazde în min. 82, însă Vraciu trimite pe lângă poartă din apropierea porţii. La fel de bine se puteau impune şi cei de la Chiajna, însă Hăisan a blocat şutul lui Diniţă în minutele de prelungire.

FCM: Hăisan - Codreanu, Vajou, Spiridon, Dobârceanu - Doboş, Taban, Ad. Câmpeanu (58 R. Cojocaru), Boboc - Huiban (31 Mihălăchioaie), Neagu (55 Vraciu)

Concordia: Niţă - Stativă, Ciolcă, Gardoş - Pătru, Băllaşa, M. Dumitru, Davragiu (80 Creţu) , Ciubotariu (89 Ruse) - Diniţă, Şt. Pop (63 Nedelcu).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează