FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV Unul dintre cei mai apreciați steliști, fanul „câinilor”: „Chiar mă bucur”. Vrea Derby de România pe Ghencea!

Articol de - Publicat sambata, 03 iunie 2023 09:00 / Actualizat sambata, 03 iunie 2023 09:20

Bănel Nicoliță, 38 de ani, a mărturisit că-și dorește ca Dinamo să promoveze după duelul din această seară de la Mioveni pentru a revedea Derby-urile de România, inclusiv pe noua arenă din Ghencea

  • FC Argeș - Dinamo, manșa secundă a barajului de promovare/menținere în Superliga, are loc azi, de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Orange Sport 1, Digi Sport 1 și Prima Sport 1.
  • În tur, Dinamo s-a impus cu 6-1 pe Arena Națională.

Dinamo are meci diseară la Mioveni contra celor de la FC Argeș, de la ora 21:00, partida promovării pentru suflarea "câinilor roșii". Mai ales după victoria de lunea trecută de pe Arena Națională, în care formația lui Ovidiu Burcă a pulverizat echipa lui Bogdan Vintilă.

Ne-a fost dor de voi! Hagi, Adi Ilie și Mutu au dat recital » 8 goluri în România All Stars - Galatasaray Legends
ROMÂNIA - GALATASARAY
Ne-a fost dor de voi! Hagi, Adi Ilie și Mutu au dat recital » 8 goluri în România All Stars - Galatasaray Legends

Gigi Becali a dat tonul: „Noi ținem cu Dinamo la promovare"

Roș-albii ard de nerăbdare să celebreze victoria finală a "câinilor" și să promoveze pe prima scenă, după un an de liga secundă. Nu doar dinamoviștii așteaptă să fie din nou în fotbalul intern din elită, dar și rivalii tradiționali ai grupării. 

Deunăzi, în diverse reacții publice, Gigi Becali și Mihai Stoica au transmis că se bucură de revirimentul dinamoviștilor, mai ales că, au calculat ei, este o rețetă de succes în privința câștigurilor în perspectiva Derby-urilor de România.

"Noi am ținut cu Dinamo la promovare. Am avut un interes. E un milion de euro în plus. Mai este un interes pe care nu vi-l spun acum. (n.r. - e vorba despre un jucător?) Poate că... Interesul era mai mult pentru bani. Un milion de euro în plus din bilete", a spus Gigi Becali.

VIDEO. Bănel Nicoliță vrea să vadă FCSB - Dinamo pe Ghencea: „Ar fi minunat pentru suporterii ambelor cluburi"

Bănel Nicoliță, acum în vârstă de 38 de ani, a jucat numeroase meciuri Steaua - Dinamo, fiind un adversar de temut pentru gruparea din Ștefan cel Mare. Prezent la Cluj Napoca, unde a evoluat pentru „tricolori” în meciul Legendelor României contra Legendelor lui Galatasaray, scor 4-4, "Jardel de România" a mărturisit că și el speră ca Dinamo să se impună la capătul dublei manșe a barajului de Liga 1.

"Eu cu "câinii" m-am bătut la campionat, la cupe și la alte chestii. Mă bucur că revin pe prima scenă, pentru fotbalul românesc, pentru suporteri, pentru derby-urile pe care le trăiam incredibil. Și dinamoviștii spun același lucru, că FCSB este Steaua. Pentru mine, pentru alți steliști este la fel.

Am rămas alături de FCSB. Ați văzut că FCSB joacă acasă cu 40-50.000 de oameni. Dacă FCSB a demonstrat că este mai iubită, de ce să spunem altceva?! Sper ca din toată nebunia asta să se ajungă la un acord între cele două grupări, "Armata" nu are drept de promovare. 

Poate doar își găsește un patron cum este domnul Gigi. Ceea ce nu cred că este foarte ușor, să investească 50 de milioane de euro", a declarat Bănel Nicoliță pentru Gazeta Sporturilor.

Întrebat dacă speră să revadă un Derby de România între cele două grupări pe noua arenă din Ghencea, fostul fotbalist a declarat: "Mi-aș dori foarte mult, ar fi minunat pentru suporterii ambelor cluburi".

37de selecții a adunat Nicoliță pentru România, înscriind un gol, în perioadă 2005-2014

188de meciuri a adunat Bănel pentru Steaua, marcând 23 de goluri, în perioada 2005-2011

Citește și alte știri:

Două transferuri pe axa CFR - Rapid » Negocierile, în linie dreaptă: „Cluburile sunt aproape de o înțelegere”

Hagi, pe lista unui gigant cu 4 trofee Champions League » Prima reacție a „Regelui”: „Știți că îmi place echipa asta”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
gicab
gicab  •  03 Iunie 2023, 16:39
Postat de Vmctp pe 03 Iunie 2023, 14:51

Intr-adevar, are si CS Dinamo foarte multe. E greu de zis ce inseamna “cel mai mare”. Daca nu ar fi cluburile acestea, sportul nostru ar fi 0.

Pai nu e greu de loc sa afli care e cel mai mare, așa cum spui tu… cauta și vezi câte medalii olimpice de aur are Dinamo și câte are Steaua… e matematica simpla

Vmctp
Vmctp  •  03 Iunie 2023, 14:51
Postat de gicab pe 03 Iunie 2023, 14:01

Vezi ca și tu ai fost mințit, ori ne minți pe noi… ce criterii ai luat in calcul când ai afirmat ca Steaua e cel mai mare club sportiv?… nimic mai fals… de departe Dinamo e cel mai glorios club sportiv… asta nu o spun eu ci numărul medaliiilor olimpice, mondiale și europene

Intr-adevar, are si CS Dinamo foarte multe. E greu de zis ce inseamna “cel mai mare”. Daca nu ar fi cluburile acestea, sportul nostru ar fi 0.

gicab
gicab  •  03 Iunie 2023, 14:01
Postat de Vmctp pe 03 Iunie 2023, 10:22

Din pacate pentru Banel, el nu a jucat pentru Steaua. Asa cum am fost mintiti si noi suporterii, si el a fost mintit, de smecherii tarii, de combinatorii anilor 90-2000, de cei care au incercat sa fure identitatea celui mai mare club sportiv din Romania. Da, am fost pacaliti multi, multi ani..de acesti mafioti, care au distrus fotbalul romanesc, ce se afla la cel mai de jos nivel din istorie.

Vezi ca și tu ai fost mințit, ori ne minți pe noi… ce criterii ai luat in calcul când ai afirmat ca Steaua e cel mai mare club sportiv?… nimic mai fals… de departe Dinamo e cel mai glorios club sportiv… asta nu o spun eu ci numărul medaliiilor olimpice, mondiale și europene

Vezi toate comentariile (9)
Comentează