FOTBAL  »  LIGA 2  »  OPINIE

Basarab Panduru a găsit problema de la Rapid: „Suporterii au vina lor pentru că de ani niciun antrenor nu e bun!”

Articol de GSP - Publicat luni, 22 martie 2021 08:04 / Actualizat luni, 22 martie 2021 11:07

Basarab Panduru a comentat situația de la Rapid și a criticat strategia din acest sezon, când se luptă pentru promovare.

Fostul internațional a vorbit despre cluburile de tradiție din eșalonul secund, precum Rapid, U Cluj sau Petrolul, unde fanii au un cuvânt greu de spus, și s-a declarat dezamăgit de modul în care s-au luat deciziile. 

„La Rapid se întâmplă ca la Petrolul sau U Cluj. Suporterii au vina lor pentru că de ani niciun antrenor nu este bun! Sunt echipe fără presiune, care îşi văd de treabă şi au rezultate.

Tu te baţi de ani de zile, dai afară toţi antrenorii, lovești în jucători, dar nu vezi că problema s-ar putea să fie în altă parte! Toată lumea e deșteaptă, ajungi să schimbi zeci de antrenori în decurs de câțiva ani, iar tu eşti într-o situație pe care nici măcar nu o gândeai.

Iosif pare bun. Dar poate prea târziu. Lui Pancu îi propui cu două etape înainte de final? Păi vine, nu promovează şi e de vină Pancu! De cele mai multe ori nu ajunge să fii sufletist. Nu ştii ce face Mihai Iosif, cum pregătește, cum antrenează. E greu să mă pronunţ. Jucătorii se simt probabil mai liniştiţi, mai liberi. Rapid dacă bate etapa viitoare, nu cred să aibă probleme”, a spus Panduru la TV Telekom Sport.

Clasamentul din Liga 2:

VIDEO Povești fabuloase ale lui Robert Ilyeș de la Rapid: „Ne-au aliniat pe bancă și ne-au luat la rând la amenințări!”

Citește mai multe știri din Liga 2:

Mihai Iosif, despre revenirea miraculoasă a Rapidului: „Mai contează? Dumneavoastră vă place?”

Război în toată regula! Ultrașii Petrolului îl pun la zid pe Viorel Moldovan: „Să se ducă de unde a venit! Toată lumea să-și dea demisia de onoare”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
rapidistul
rapidistul  •  22 Martie 2021, 13:40

Bine spus!Antrenorii ar trebui sa aiba mai mult timp,daca vrei rezultate bune .Daca acel antrenor nu are rezultate bune,tragi concluzia la sfarsitul campionatului,nu in mijlocul competitiei!Iar in privinta fanilor,ei sunt doar sa sustina echipa,fara a se amesteca in treburile executive clubului.Daca vor putere,sa dea banii lor din buzunar,cum fac cei de la Barca si Real Madrid.

808436596548496
Nicolae Buru  •  22 Martie 2021, 12:47

Niciodată nu o să înțelegi ce înseamnă Rapid pentru noi,crezi s-au vorbești în necunoștință de cauză că noi suporteri facem ce spui!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close