FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - DUNĂREA 4-0

Mihai Iosif, despre revenirea miraculoasă a Rapidului: „Mai contează? Dumneavoastră vă place?”

Mihai Iosif, 46 de ani, antrenorul Rapidului, a tras concluziile după victoria categorică, scor 4-0, obținută cu Dunărea Călărași în runda #20 din Liga 2.
Mihai Iosif, 46 de ani, antrenorul Rapidului, a tras concluziile după victoria categorică, scor 4-0, obținută cu Dunărea Călărași în runda #20 din Liga 2.

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 martie 2021 21:07 / Actualizat duminica, 21 martie 2021 21:41

Mihai Iosif, 46 de ani, antrenorul Rapidului, a tras concluziile după primul lui meci de la revenirea pe banca giuleșteană, victoria categorică, scor 4-0, obținută cu Dunărea Călărași în runda #20 din Liga 2. Alb-vișiniii erau obligați să învingă ca să mai spere la play-off, dar nu bătuseră pe nimeni în 2021.

Toate detaliile despre Rapid - Dunărea 4-0, AICI!

„Simt bucurie și emoție. Fac orice să câștigăm, alerg, bag și alunecări. A fost un joc de luptă, greu, foarte greu. Poate scorul pare mare, însă n-a fost deloc ușor, era o partidă de totul sau nimic pentru noi. 

E 4-0, mai contează ce-mi place sau nu? Dumneavoastră vă place? 😀 (n.r. - întrebare către reporter). Data trecută am luat bătaie, le-am explicat jucătorilor la ce club joacă, le-am spus că sunt fotbaliști foarte buni și trebuie să dea totul pentru tricoul celei mai iubite echipe din România.

Nu știu dacă eu sunt norocul echipei, «Noroc» a fost omul diavolului. Urmează încă un joc pe viață și pe moarte - ca metaforă, sigur - cu Metaloglobus”, a declarat Iosif la Telekom Sport.

Rapid și Dunărea, meciuri decisive pentru play-off

Rapid ajunge la 30 de puncte, dar rămâne tot în afara locurilor de play-off, din cauza golaverajului inferior pe care îl are față de Metaloblobus. În ultima rundă, giuleștenii joacă tocmai pe terenul formației pe care vrea să o detroneze.

Clasament Liga 2

Citește mai multe știri din Liga 2:

Război în toată regula! Ultrașii Petrolului îl pun la zid pe Viorel Moldovan: „Să se ducă de unde a venit! Toată lumea să-și dea demisia de onoare”

Nu se joacă! Eugen Trică, prima decizie importantă la FC U Craiova 1948 » Ce veste au primit jucătorii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
vali.gazzaev
vali.gazzaev  •  21 Martie 2021, 21:59
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Red-blue. Ca asa sunt ros-albastrii. Te-ai dat cu stiinta craiova? Pandurii tg jiu? Voi fecesebistii *** oricum nu sunteti statornici si aveti 1000 de culori. fc fcsb nu e Steaua! :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bluecaptain
bluecaptain  •  21 Martie 2021, 21:56

faliment

vali.gazzaev
vali.gazzaev  •  21 Martie 2021, 21:50
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează