FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO - CSA STEAUA

Câte bilete au primit fanii CSA Steaua la derby-ul cu Dinamo! O peluză întreagă rezervată „militarilor”

Articol de GSP - Publicat marti, 06 septembrie 2022 14:25 / Actualizat marti, 06 septembrie 2022 14:29

Dinamo și CSA Steaua se întâlnesc vineri, de la ora 21:30, pe Arena Națională. Meciul e liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Digi1 și Orange Sport.

Fanii CSA Steaua au primit 8.000 de bilete la derby-ul cu Dinamo: „Avem 8.000 de bilete în peluză la eternul derby! Suporterii Stelei își pot cumpăra bilete la derby-ul cu Dinamo, de vineri, de pe Arena Națională! Steaua are rezervate 8.000 de bilete în peluza dinspre Bulevardul Basarabiei. 

Prețul unui tichet este de 25 de lei”, au anunțat cei de la Steaua București pe pagina oficială de Facebook.

Plătit cu 1.000 de euro lunar, revelația sezonului la Dinamo vine la antrenamente cu „RATA”: „Nu mai vreau să depind de colegi”
DINAMO
Plătit cu 1.000 de euro lunar, revelația sezonului la Dinamo vine la antrenamente cu „RATA”: „Nu mai vreau să depind de colegi”

Prețul biletelor la Dinamo - CSA Steaua

Costul unui bilet la meciul Dinamo- CSA Steaua variază de la 25 de lei, la peluze, până la 200 de lei la loje. Iata prețurile exacte:

  • Peluze- 25 de lei
  • Tribuna 2- 40 de lei
  • Tribuna 1- 50 de lei
  • VIP 2- 70 de lei
  • VIP 1- 80 de lei
  • Loje- 200 de lei.

Marius Lăcătuș: „Pe vremea mea, în meciurile cu Dinamo se decidea lupta la titlu”

Legenda Stelei, Marius Lăcătuș, a rememorat la microfonul Steaua TV meciurile disputate în compania celor de la Dinamo: „Practic, pe vremea mea, în meciurile cu Dinamo se decidea lupta la titlu. Conta foarte mult forma de moment în meciul direct, pentru că valorile erau apropiate. 

Îmi amintesc cu mare drag de primele mele derby-uri cu Dinamo. Când i-am învins cu 3-0 și am marcat printr-un lob. Ei veneau după victoriile cu Hamburg, noi eram în reconstrucție și voiam să egalăm măcar performanțele lor sau ale celor de la Craiova.

Uite că i-am depășit și nu ne va mai egala nimeni vreodată.Ambițiile erau mari pe teren, dar ne respectam foarte mult după meci, pentru că ne întâlneam apoi și la echipa națională”, a declarat cel poreclit „Fiara” .

Florin Răducioiu: „Ar fi o jignire să îl mai numim derby”

Florin Răducioiu, fostul mare fotbalist al lui Dinamo, a caracterizat meciul drept unul „al decadenței și al declinului acestor două cluburi”: „Nu mai este un derby, părerea mea, pentru că ar fi o jignire pentru jucătorii care au jucat la aceste echipe fantastice, care au istorie, care au scris o perioadă de aur a fotbalului românesc. Deci ar fi o jignire să îl mai numim derby. 

Este un meci al decadenţei, al declinului acestor două cluburi, care au fost cele mai importante cluburi de fotbal din România”, a declarat componentul Generației de Aur, în direct la PrimaSport.

Dinamo și CSA Steaua vin fiecare după câte o victorie

Dinamo a învins-o pe Concordia Chiajna, în etapa a 5-a din Liga a 2-a. Unicul gol al „ câinilor roșii” a fost marcat de spaniolul Dani Iglesias, fotbalist venit în această vară la formația pregătită de Ovidiu Burcă.

De cealaltă parte, Steaua vine după o victorie în fața trupei antrenate de Claudiu Niculescu, un fost mare jucător al lui Dinamo. „Militarii” s-au impus cu scorul de 2-1 în fața lui Poli Iași. Pentru Steaua au marcat Bogdan Chipirliu și Adi Popa, în timp ce pentru moldoveni a redus din handicap ucraineanul Mikhailo Plokhotnyuk.

În clasament, ambele formații se află pe locuri de play-out: Dinamo se situează pe poziția a 12-a, cu 6 puncte obținute în 5 partide, în timp ce Steaua este pe poziția a 7-a, cu 10 puncte acumulate în tot atâtea meciuri.

VIDEO Dănciulescu despre cazul bizar al preotului ultras angajat de Dinamo: „Nu am auzit acest nume în viața mea, nu am nicio legătură, nu am organizat înmormântarea lui Ekeng”

Citește și alte articole:

Dănuț Lupu, mesaj acid înainte de Dinamo - CSA Steaua: „Ce derby? Joacă echipa Armatei cu nimeni”
Dinamo - CSA Steaua
Dănuț Lupu, mesaj acid înainte de Dinamo - CSA Steaua: „Ce derby? Joacă echipa Armatei cu nimeni”
Magazioner, ultras, preot, psiholog, impostor? Cazul misteriosului bărbat angajat de Dinamo din DDB: „Am două facultăți, cum să fiu «sifonul» lui Elias?!”
DINAMO
Magazioner, ultras, preot, psiholog, impostor? Cazul misteriosului bărbat angajat de Dinamo din DDB: „Am două facultăți, cum să fiu «sifonul» lui Elias?!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
creeperno807
creeperno807  •  06 Septembrie 2022, 22:39

Pe banii cui?

steauaefcsb
steauaefcsb  •  06 Septembrie 2022, 21:03

Eternul derby care e la prima editie! Respect suporterilor dinamovisti care nu si-au abandonat echipa ca cei din peluza sud,fosta galerie a Fc Fcsb-ului de pe vremea cand echipa se numea FC Steaua Bucuresti!

freddy
freddy  •  06 Septembrie 2022, 17:55
Postat de Army47redblue pe 06 Septembrie 2022, 17:50

Ce boala te incearca ma?

Curiozitatea :)) Nici nu știu unde o sa dorm la noapte. Sunt curios câți sunteți toți. 1000? 2000? 500? Hai sa vedem. E meciul generației voastre. După asta Dinamo ori se desființează, ori cade în C ori intra în A. Asta e meciul secolului pentru voi. Cică vin și Firicel și Celentano. Realizezi?? Celentano nu a fost pe stadion din 1986. Firicel niciodată!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează