FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Plătit cu 1.000 de euro lunar, revelația sezonului la Dinamo vine la antrenamente cu „RATA”: „Nu mai vreau să depind de colegi”

4 meciuri a adunat Amzăr în acest sezon pentru Dinamo, titular în toate în care a jucat, fiind integralist în două. A ratat un singur duel, cu Oțelul Galați (1-3)
4 meciuri a adunat Amzăr în acest sezon pentru Dinamo, titular în toate în care a jucat, fiind integralist în două. A ratat un singur duel, cu Oțelul Galați (1-3)

Articol de - Publicat marti, 06 septembrie 2022 10:02 / Actualizat marti, 06 septembrie 2022 10:09

Costin Ionuț Amzăr, 19 ani, fundașul stânga al lui Dinamo remunerat cu 1.000 de euro/lună visează să dețină propriul autoturism ca să nu mai vină cu autobuzul de la Ștefănești.

Amzăr este unul dintre remarcații „câinilor” după victoria cu 1-0 de la Chiajna, care a reaprins speranțele în tabăra roș-albilor. Fundașul stânga a strâns aprecieri numeroase și în rândul suporterilor, chiar dacă aportul său ofensiv este mult mai bun decât cel defensiv, ceea ce-l pune pe tânărul jucător în situații riscante.

Sumă uriașă achitată la CFR Cluj! Nelu Varga i-a stimulat pe jucători pentru marele obiectiv: „Vrea să treacă de grupele ECL”
CFR CLUJ
Sumă uriașă achitată la CFR Cluj! Nelu Varga i-a stimulat pe jucători pentru marele obiectiv: „Vrea să treacă de grupele ECL”

Amzăr vine la antrenamente cu „RATA”

Fotbalistul cârlionțat, de 1,70 metri înălțime, a fost promovat la prima echipă a roș-albilor în sezonul de tristă amintire la capătul căruia Dinamo a ajuns în eșalonul secund. A fost promovat de Dario Bonetti, a debutat în Liga 1, a trecut din nou la Dinamo II, pentru ca, odată cu decizia lui Mircea Rednic de a-i „exmatricula” pe Steliano Filip și Cosmin Matei, tânărul apărător să se întoarcă la prima echipă.

„Provine dintr-o familie bună, modestă, dar de mare bun-simț, lucru care se vede și în caracterul, și în dezvoltarea tânărului jucător. Vine de la Ștefănești, de unde este familia lui, cu «RATA». Voluntariul a vrut să-l ia în 2020 pentru echipa mare, direct”, a declarat Gabi Răduță pentru GSP în urmă cu un an.

Amzăr: „O să-mi iau mașina mea”

Ionuț Amzăr este un mare fan al lui Alphonso Davies (Bayern Munchen), după ce a deschis ochii în fotbal cu ex-galacticul Marcelo (Olympiacos). Transferat la Academia Dinamo de la Regal Sport București în 2017, Costin Ionuț Amzar a semnat prelungirea contractului cu „câinii” până în 2027 și câștigă în actuala ediție 1.000 de euro/lună. 

Cei care-l cunosc îl recomandă ca un băiat modest. „Știu că-și strânge banii, vrea și el să-și ia o mașină la mâna a doua”, au povestit colegii. „Da, nu mai vreau să depind de «RATĂ» și de colegi ca să ajung la antrenamente la Săftica. La un moment dat, o să-mi iau mașina mea”, a mărturisit tânărul dinamovist.

Gavrilă pleacă de la Dinamo

Bogdan Gavrilă a fost primul transfer al lui Dinamo după ce echipa a retrogradat în eșalonul secund. Jucătorul de 30 de ani a început să joace în amicalele verii, primise tricoul cu numărul 10, însă de la sosirea lui Ovidiu Burcă a fost anunțat că nu mai intră în planurile de viitor ale formației. 

„Bubu” este în discuții să își rezilieze contractul cu roș-albii, fiind în tratative să plece din nou în străinătate. În sezonul precedent, fotbalistul a jucat în Malta, la Sirens, acolo unde a bifat 25 de partide, 8 goluri și 4 assist-uri.

Citește și:

Rădoi, „dator” la jucătorii lui: „Le-am promis și o să plătesc”

Torje, back in business! Lob de la 20 de metri peste portarul Craiovei

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
corectorul
corectorul  •  08 Septembrie 2022, 14:48
Postat de talpaiadului pe 07 Septembrie 2022, 13:03

Penibil. Mai ai si tupeul sa dai altora lectii de gramatica...

Esti atat de praf si, in final, ramai atat de putin!

corectorul
corectorul  •  08 Septembrie 2022, 13:58
Postat de talpaiadului pe 07 Septembrie 2022, 13:04

"Praful" daca nu-i fudul, parca nu e "praf" destul...

Carentele de punctuatie reprezinta prima dovada de agramatism (vezi utilizarea punctelor de suspensie).

talpaiadului
talpaiadului  •  07 Septembrie 2022, 13:04
Postat de corectorul pe 06 Septembrie 2022, 22:26

Exprimarea: “era asa (…), Si nu (…)”, asa cum pretinde nestiinta ta, ii caracterizeaza pe agramati. Nu te obosi acum, incearca dupa multe ore de carte. Invata si citeste mult. Te va ajuta pe viitor sa intelegi textele citite (***

"Praful" daca nu-i fudul, parca nu e "praf" destul...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează