FOTBAL  »  LIGA 2  »  STEAUA - DINAMO

Cât costă și de unde pot fi cumpărate biletele la derby-ul CSA Steaua - Dinamo

CSA Steaua a demarat acțiunea de vânzare a biletelor pentru derby-ul cu Dinamo programat pentru marți, 18 aprilie, de la ora 19:00 pe stadionul Ghencea.
CSA Steaua a demarat acțiunea de vânzare a biletelor pentru derby-ul cu Dinamo programat pentru marți, 18 aprilie, de la ora 19:00 pe stadionul Ghencea.

Articol de - Publicat vineri, 07 aprilie 2023 20:03 / Actualizat vineri, 07 aprilie 2023 20:03

CSA Steaua a demarat acțiunea de vânzare a biletelor pentru derby-ul cu Dinamo programat pentru marți, 18 aprilie, de la ora 19:00 pe stadionul Ghencea.

  • Craiova Maxima, povestea unei iubiri alb-albastre" poate fi CUMPĂRATĂ ONLINE ---> Comandă AICI!

„Militarii” au scos la vânzare biletele, momentan, au fost deschise doar anumite zone de pe arenă, celelalte urmând a fi disponibile odată cu creșterea cererii. 

Dinamo a câștigat duelul cu principala rivală din play-off și intră serios în lupta pentru promovarea directă! Clasamentul ACUM
Dinamo - Oțelul 3-0
Dinamo a câștigat duelul cu principala rivală din play-off și intră serios în lupta pentru promovarea directă! Clasamentul ACUM

Bietele pentru CSA Steaua - Dinamo, scoase la vânzare

Astfel, cele mai ieftine tichete sunt la peluze, 15 lei, iar la tribuna I, primul inel, prețul este 25 de lei. Biletele la VIP s-au epuizat rapid, mai sunt tichete și la tribuna 0 - 50 de lei. 

În ziua meciului nu se vor vinde bilete la casieria stadionului. Acestea vor putea fi achiziționate doar online, de pe site-ul Entertix.

Dinamoviștii au transmis că vor avea 5.000 de bilete la derby, pe arena de 31.000 de locuri.

CSA Steaua - Dinamo, mutat la cererea Jandarmeriei

FRF a mutat data disputării partidei la solicitarea Jandarmeriei București, care se temea că riscul apariției unor incidente în Capitală este mare, având în vedere că pe 17 aprilie este programat și derby-ul din Liga 1 dintre FCSB și Farul.

Noua dată de disputare a meciului dintre CSA Steaua și Dinamo, conform site-ului oficial al FRF, este 18 aprilie, ora 19:00.

VIDEO. Constantin Anghelache, despre viitorul stadion al lui Dinamo: „Se face! Dacă sunt bani, în 2 ani e gata”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Gigi Becali, derapaj șocant venit de nicăieri » De la Charalambous la „curva lui Trump” și nevinovăția lui Dan Diaconescu: „Vreți să intru eu în nebunia lumii?”

Farul NU este echipa cu cele mai mari investiții în juniori din Superligă! 3 echipe o depășesc: un nume e surpriză

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Steaua8686
Steaua8686  •  08 Aprilie 2023, 00:25

Numai spuneti steaua spunetile csa cazarma ,steaua e fcsb si joaca continuu in liga 1 si in europa din 1947 ,astia sunt o clona falsa ,o gluma falsa o sa se auda doar dinamo pe ghencea ❤️????ca sudistii o sa fie umiliti or sa fie max 500 cu tot cu platile care le fac la influenceri sa promoveze acest meci care nu e derbi .Pana si dinamovistii spun ca nu e steaua ,sper sa va rupa dinamo si sa promoveze direct sa avem adevaratul derbi in liga 1.Talpane ai spus ca respecti justitia da??? Cum...unde sunt documentele de ordin public care judecatorii au spus sa prezentati actele oficiale de interes public e definitorie de ce nu respecti justitia? Cand da decizia contra justitia e corupta?? Asteptam actele de interes public sper sa te aresteze ca faci abuz in serviciu si duci justitia in eroare.Unde este decizia care spune ca trebuie becali sa plateasca 37 mil?? Arata decizia de tot spui ca steaua nu intra pe ghencea pana nu da datoria ,tu esti dator la becali 30 mii parca ,tu esti cel ce nu respecta justitia si faci abuz dupa abuz curand se strange latu nu te mai.suporta nimeni ciolacu, novak presa,omul cu drepturile tv ,toti fanii milioane de stelisti care suntem noi nu sudistii.aia 200 o sa ai numai dezamagiri o sa pierzi toate procesele se intorc impotriva ta ai sa vezi o sa te dea afara si cazarma si mapn toti o sa ajungi un bosketarul de la botosani

alexh
alexh  •  07 Aprilie 2023, 22:54

Apostol ne zice că csa-Dinamo este derby. De unde să fie derby? Dinamo, da, are o istorie de 75 de ani. Printr-o nefericire a ajuns in liga a doua. Așa retrogradată are titluri, cupe, jocuri în cupele europene. In schimb, csa are 6 ani de activitate, doar în ligile inferioare. Cum să fie derby?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează