FOTBAL  »  LIGA 2  »  CHINDIA

Blocat la Chindia » Cristian Cherchez a fost oprit de șefii echipei să dea probe la Guingamp

Cherchez este la Târgoviște din 2011 și este cel mai bine cotat jucător al echipei // Foto Facebook
Cherchez este la Târgoviște din 2011 și este cel mai bine cotat jucător al echipei // Foto Facebook

Articol de - Publicat duminica, 28 august 2016 00:00

Cristian Cherchez, atacantul de la Târgoviște, are un start perfect de sezon, dar a fost blocat de șefii echipei să plece să dea probe în Franța, la Guingamp.

În urmă cu doar câteva săptămâni, pe adresa clubului dâmbovițean din Liga a 2-a a venit o ofertă pentru atacantul de 25 de ani, Cristian Cherchez. Doar că jucătorul nu a fost lăsat de oficialii echipei să plece în Franța, la En Avant de Guingamp!

"Cei de la Târgoviște nu l-au lăsat să plece să dea niște teste în Franța. Antrenorul celor de la Guingamp, Antoine Kombouaré, a vrut să-l vadă la lucru pe Cherchez timp de o săptămână, iar dacă erau mulțumiți de el făceau o ofertă oficială pentru Târgoviște. Însă cei din conducerea clubului nu i-au permis acest lucru pentru că începea campionatul și nu puteau să renunțe la serviciile lui", spun sursele ziarului.

Cherchez a rămas la Târgoviște și a confirmat statutul de vedetă a echipei. A reușit un hattrick în meciul din prima etapă, cu ASU Poli Timișoara, iar ieri, la Clinceni, a reușit o dublă.

"Mă simt foarte bine la Târgoviște chiar dacă îmi doream foarte mult să ajung să joc în Franța. Așa a fost să fie, nu am fost lăsat să plec pentru că cei de aici aveau nevoie de mine la echipă. Viața merge înainte, chiar dacă pentru mine era transferul vieții. Suntem o echipă frumoasă la Târgoviște, suntem pe primul loc, iar ambițiile noastre sunt foarte mari", a declarat ieri, pentru Gazetă, Cherchez.

În iarna lui 2014, Cherchez s-a aflat foarte aproape de un transfer la Dinamo, a fost luat și în cantonament de către Flavius Stoican, dar până la urmă mutarea a picat.

"Obiectivul nostru este să câștigăm fiecare meci și să jucăm un fotbal plăcut. Urmează jocuri cu echipe mai tari, dar avem potențial să ieșim cu victorii și din această serie"
Marcel Ghergu, președinte Chindia

250.000 €e cota de piață a atacantului care în ultimul sezon de Liga B a marcat 17 goluri în 33 de partide

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
639679709541877
Dumitrescu Ion  •  28 August 2016, 17:37

Cristi , daca promovezi cu Chindia, cota ta va exploda(in jurul a 500000 euro).Pt noi suporterii Chindiei esti nr UNU, un baiat cu mult bun simt si cei 7 ani de-acasa.Iti doresc succes, iar in anul 2017 sa promovezi cu Chindia in liga 1.Pana una alta, urmeaza Vilcea, echipa pe care trebuie sa o invingem.Hai Chindia, respect galeria!

chris_bu67
chris_bu67  •  28 August 2016, 13:10

Negoiță zis pe bună dreptate și neputință,nu a reușit nici pe Hamdi Cerchez de la Târgoviște să-l transfere!Stau acum și mă întreb dacă a făcut vreun transfer de când e pastor la Dinamo?Rednic le-a făcut pe cele câteva,și le-a făcut bine.

vladutz13
vladutz13  •  28 August 2016, 12:10

E normal ca cineva din ligile inferioare sa mearga sa dea probe... insa daca te duci asa la o echipa din vest, nu te poti astepta sa fii luat ca titular. Si asta e marea problema a tuturor care pleaca in Vest, ajung rezerve, nu joaca, isi ies din forma, nu progreseaza. Este posibil mai bine asa pentru cariera lui... sa-l urmareasca in meciurile din campionat si sa faca direct oferta....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează