FOTBAL  »  LIGA 2  »  CHIAJNA - DINAMO 1-0

VIDEO Interviu incisiv al noului dinamovist: „Dacă nu avem obiectivul ăsta, merg să fac duș și plec acasă!” + „Pfff, sunt 8 Dinamo acum”

Bogdan Gavrilă
Bogdan Gavrilă

Articol de , - Publicat sambata, 02 iulie 2022 12:38 / Actualizat sambata, 02 iulie 2022 13:19

Bogdan Gavrilă (30 de ani), titular în primul meci de la revenirea la Dinamo, amicalul pierdut împotriva Concordiei Chiajna, 0-1, a comentat situația din cadrul clubului. 

La finalul meciului de pregătire cu Concordia Chiajna, jucătorul transferat de Dinamo în această vară a abordat mai multe subiecte de actualitate pentru clubul alb-roșu, de la situația financiară la condițiile de la Săftica și lupta pentru revenirea în Liga 1. 

Variantă de antrenor pentru Dinamo? Numele-surpriză care a asistat la amicalul de la Chiajna: „Mă doare și pe mine ce se întâmplă”
CHIAJNA - DINAMO
Variantă de antrenor pentru Dinamo? Numele-surpriză care a asistat la amicalul de la Chiajna: „Mă doare și pe mine ce se întâmplă”

Bogdan Gavrilă, Dinamo, despre...

... amicalul cu Chiajna: „Un prim meci amical, cu două echipe mixte. Staff-ul tehnic a încercat să facă două echipe echilibrate, să ne dea tuturor câte 45 de minute. Suntem în plin proces de pregătire, a fost un amical OK. Ar fi fost bun un rezultat pozitiv, dar ne mulțumim cu faptul că ne-am făcut antrenamentul de sfârșit de săptămână”. 

... situația financiară de la Dinamo: „Am găsit condiții de antrenament cât de cât OK. Financiar e o situație incertă, dar avem promisiuni din partea conducerii că se vor rezolva, se caută investitori.

Știu că domnul Zăvăleanu lucrează foarte mult la acest lucru, să aducă oameni potenți financiar alături de echipă. În Liga 2 ai nevoie de susținere financiară. Am înțeles că sunt discuții serioase cu anumiți oameni pentru preluarea clubului

Nu am mai multe informații. Eu chiar cred că se vor rezolva lucrurile. Important este să se rezolve situația și să existe stabilitate. Se tot vorbește de faliment, nu vrem asta”.

... relațiile din vestiar: „Am discutat acum câteva zile cu o parte dintre jucători. Am vorbit între noi să încercăm să nu mai apară lucrurile în presă. Micile certuri există la toate echipele, dar nu apar în presă. Ne fac rău ca grup, fac rău imaginii noastre. 

Discuțiile despre mâncare, apă, sunt mici episoade care s-au amplificat și creează o stare de tensiune care nu ne face bine deloc”.

„Pfff, sunt 8 Dinamo acum!”

Gavrilă a fost întrebat și despre celelalte două echipe Dinamo, CS în Liga 3 și ACS FC în Liga 4: „Da, pfff, sunt 8 echipe Dinamo acum. Două Craiove, două Stele, acum trei Dinamo. Sper să se găsească o soluție, am văzut că se încercă o fuziune. 

Suporterii sunt uniți acum, dar cu timpul poate vor apărea dezbinări, se vor împărți. Ar trebui să se așeze la masă, să se facă o echipă”. 

Bogdan Gavrilă, Dinamo: „Dacă nu vrem să atacăm promovarea, merg să fac duș și plec acasă!”

Mijlocașul lateral a răspuns cu vehemență atunci când a fost întrebat dacă obiectivul echipei este revenirea în Liga 1 în 2023: „Dacă nu vrem să atacăm promovarea din primul sezon, merg frumos să fac duș și plec acasă. 

Nu cred că se pune problema. Chiar dacă nu vor mai veni jucători, chiar dacă vom rămâne câțiva seniori și restul juniori, jucăm să promovăm. Măcar pe locurile 3-4, să joci barajul”.

La Săftica terenul de antrenament este bun, avem recuperare, bazine cu apă caldă, rece. Condițiile de cantonament sunt optime, dar situația cantonamentului nou este puțin dificilă. 

Domnul Negoiță a pus sigiliul pe el, iar jucătorii care stăteau acolo s-au mutat în cantonamentul vechi. Sper că se vor rezolva problemele, trebuie să ne pregătim bine.

- Bogdan Gavrilă, Dinamo

Mai multe știri despre Dinamo:

Ianis Zicu luptă cu Dinamo pentru promovare, dar îi vrea pe „câini” în Liga 1: „Fotbalul românesc are nevoie de o asemenea echipă”

E gata să semneze cu Dinamo, dar e categoric: „Dacă e foarte rău, ridic mâna și plec acasă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
Amiralul2022
Amiralul2022  •  04 Iulie 2022, 07:11

Ai vrea tu să faci duș, dar cum să faci dacă nici măcar apă nu mai aveți ?!

creeperno807
creeperno807  •  02 Iulie 2022, 22:48

Cred ca a vazut atatea Dinamo in ligile judetene

hristo33
hristo33  •  02 Iulie 2022, 17:25
Postat de Averroes pe 02 Iulie 2022, 16:50

prostule, voi ati retrogradat si pe tine te f tot grija ciobanului? asta e definitia obsesiei

i-am raspuns rantzumului. asta-i adevarul, te deranjeaza. faci ce spune becali=fcsb e inventia lui gigi,dispare gigi din fotbal, adio si fcsb.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează