FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

VIDEO E gata să semneze cu Dinamo, dar e categoric: „Dacă e foarte rău, ridic mâna și plec acasă”

Vali Lazăr // foto: Cristi Preda (GSP) +26   FOTO
Vali Lazăr // foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de , - Publicat sambata, 02 iulie 2022 13:02 / Actualizat sambata, 02 iulie 2022 13:02

Dinamo a pierdut primul meci jucat după retrogradarea în Liga 1, fiind învinsă de Concordia Chiajna, 0-1, într-un amical.

În partida de verificare, „câinii” l-au folosit și pe Valentin Lazăr. Extrema de 33 de ani se antrenează cu Dinamo și a vorbit despre situația din club și despre un posibil contract cu formația alb-roșie, la care a strâns 122 de meciuri și 21 de goluri, în 3 perioade: iulie 2013 – septembrie 2015, ianuarie 2016-ianuarie 2017 și ianuarie 2020 – octombrie 2020.

VIDEO Vali Lazăr, gata să revină la Dinamo

 „A fost inițiativa mea să vin. Mi-am dorit să vin să ajut. Oamenii au zis să mă antrenez și au zis că dacă sunt bine vom ajunge la un numitor comun. Pentru a semna trebuie să-și dea acordul staff-ul. Domnul Mihăescu și domnul Augustin se ocupă. Vom vedea cine va veni. 

Eu vreau să vin să ajut. Va fi un salariu OK pentru vârsta mea și pentru ce pot face. Eu sper să rămân. Dacă voi simți că e foarte rău, din punct de vedere sportiv, ridic mâna și plec acasă la copii.

De 3 ani se simțea că există posibilitatea să ajungem în această situație. Acum sunt foarte mulți juniori, suntem și câțiva cu experiență. Cu ceva întăriri ne putem bate la play-off și putem atacă promovare”, a spus Vali Lazăr la finalul partidei.

Lazăr a evoluat ultima dată sub comanda lui Dan Alexa, la Reșița, în al treilea eșalon. Alături de el, la Săftica, se antrnează și Neluț Roșu. Mijlocașul central de 28 de ani a îmbrăcat tricoul celor de la Concordia Chiajna în stagiunea precedentă.  

VIDEO Rezumatul amicalului Concordia Chiajna - Dinamo 

Citește și: 

Variantă de antrenor pentru Dinamo? Numele-surpriză care a asistat la amicalul de la Chiajna: „Mă doare și pe mine ce se întâmplă”

Previziune sumbră pentru Dinamo: „Nu va termina sezonul. E un mort umblător. Și Guardiola ar retrograda în «C» cu acest lot”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează