FOTBAL  »  LIGA 2  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Previziune sumbră pentru Dinamo: „Nu va termina sezonul. E un mort umblător. Și Guardiola ar retrograda în «C» cu acest lot”

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 iulie 2022 08:40 / Actualizat sambata, 02 iulie 2022 09:07

În direct la GSP LIVE, Remus Răureanu, jurnalistul Gazetei Sporturilor, a comentat situația critică în care se află Dinamo.

Ajunsă pentru prima dată în istorie în Liga 2, Dinamo se confruntă cu mari probleme: are datorii imense, nu are administrator special, nu are antrenor, iar mulți dintre jucători vor să plece.

VIDEO Remus Răureanu nu are încredere în viitorul lui Dinamo: „Nu au cum să termine sezonul!”

La GSP LIVE, Remus Răureanu a vorbit despre cum vede viitorul clubului alb-roșu.

„Dacă va ajunge să pornească sezonul din Liga 2, nu-l va termina. Nu văd cum să-l termine. Dinamo nu are stadion, nu are acționar și nu are administrator special. Lotul este alcătuit din copii care nu știu cum să scape de acolo. 

Nici ei nu mai vor să rămână. Ricardo Grigore, Ahmed Bani și cei care au mai rămas pe acolo vor doar să plece. Steliano Filip îi roagă zilnic. A spus că renunță la toți banii... Toți vor să scape.

Noi ne întrebăm care va fi antrenorul, cine vine în locul lui Mihali... Dacă cineva îl păcălește sau îl droghează pe Guardiola și-l aduce la Dinamo, tot ar retrograda din «B» în «C» cu acest lot.

Singura soluție ar fi să apară un om sau o societate, care să spună «Acoperim treptat din găuri și punem pe masă un buget. Ținem clubul în viață și încercăm să-l reparăm din mers». Sună magic, neserios și nerealist.

În Liga 2 nu e așa ușor cum poate părea. Numele Dinamo nu e un scut când joci cu Șelimbăr, care are buget de 2 milioane de euro, și tu nu ai un leu. Toți adversarii vor încerca să-i bată pe dinamoviști. 

Jucătorii vor fi de sacrificiu. Clubul nu-i plătește, dar nici nu le permite să plece. Dinamo e un mort umblător. E un zombi”, a spus jurnalistul Gazetei Sporturilor.

Bonetti îi cere 48.000 € lui Dinamo

Litigiul dintre Dario Bonetti (60 de ani) și Dinamo continuă. Avocatul antrenorului italian a depus contestație la Tribunalul București, prin care solicită obligarea clubului din Ștefan cel Mare la plata sumei de 48.000 de euro, reprezentând opt salarii restante, din perioada septembrie 2021-mai 2022. Plus 1.567 de lei, bilete de avion. 

Tehnicianul italian a fost adus la Dinamo de faniiacționari din DDB în iulie 2021, la începutul sezonului trecut, pe un salariu lunar de 6.000 de euro. A rezistat doar 8 etape. A fost dat afară după 0-6 în derby-ul cu FCSB.

Citește și:

Mircea Rednic, ULUIT de sumele pe care le încasează Zăvăleanu de la Dinamo: „Cum să accepți așa ceva!” + Cei 3 creditori care n-au fost de acord

„A fost polițist, ar trebui să aibă probe!” » Replică pentru omul care suspectează meciul Dinamo - Lazio + Ștucan, discurs dur: „Sub nasul MAI, clubul a fost fraudat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
creeperno807
creeperno807  •  02 Iulie 2022, 22:51

Interesant comentariu, omul ori are prea mult timp liber, ori e jurnalist la gazeta

laur33
laur33  •  02 Iulie 2022, 22:22
Postat de brandonkyle pe 02 Iulie 2022, 17:50

voi dinamovistii aveti un talent de a va umili singuri,uiet aici si plange: https://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-21763804-liga-1-ultima-etapa-viitorul-fcsb-dinamo-lupta-pentru-titlul-campioana-romaniei.htm Sâmbătă, 13 Mai 2017, 09:42 ​Liga 1: Ultima etapa - Viitorul, STEAUA si Dinamo lupta pentru titlul de campioana a Romaniei

Faptul ca Dinamo avea sanse matematice la titlu in 2017 nu inseamna ca se lupta la titlu cu sanse reale. Tu cine esti? Avocatul lui Raureanu? Sau esti chiar Raureanu. Pari la fel de trist ca el. Sau esti unul din harletii aia care tineau cartoanele cu Doar Dinamo Bucuresti la meciul cu City in timp ce zambea senin? Canta la alta masa te rog.

nightought
nightought  •  02 Iulie 2022, 21:58
Postat de laur33 pe 02 Iulie 2022, 10:22

Mai mare boala pe Dinamo ca Raureanu nu cred ca are cineva pe lumea asta. O avea niste frustrari legate de Dinamo de care nu stim noi. Auzi bai Raurene... si daca nu retrogradeaza Dinamo in C, iti rupi carnetul de jurnalist de doi bani?

*** ! Oricum asta nu e jurnalist ci mai degraba un frustrat lipsit de obiectivate care repeta aceleasi placi obosite in toate articolele lui de doi bani care nu aduc nimic concret si bun pentru presa romaneasca ! Eu am mari dubii ca omul asta are si studii universitare la cat de limitat pare !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează