FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ - SPORTUL SNAGOV 1-0

VIDEO Bogdan Lobonț, incident la marginea terenului în timpul meciului cu Sportul Snagov: „N-ai făcut nimic în fotbal! Ai înțeles?”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 mai 2019 11:51

Bogdan Lobonț (41 de ani) a fost scos din minți de un jucător advers la meciul dintre U Cluj și Sportul Snagov (1-0), din etapa cu numărul 36 a Ligii 2.

După un meci tensionat, în care echipele nu au reușit să marcheze până în minutul 89, protagoniștii au cedat nervos.

Vezi AICI detalii despre meci

Ilfovenii le-au reproșat celor de la U Cluj că trag de timp, după ce Alexandru Coman a acuzat probleme medicale. Spiritele s-au încins, doi dintre reprezentanții „șepcilor roșii” au fost trimiși în tribună, iar Bogdan Lobonț l-a pus la punct pe Paul Cubleșan (21 de ani), mijlocașul Sportului Snagov.

„Pisica” a ținut să îi amintească jucătorului că nu a realizat încă nimic în fotbal.

„Uită-te puţin la mine. N-ai făcut nimic în fotbal. Ai înţeles? Ştii foarte bine că aşa e!”, a spus Lobonț către Cubleșan.

 

Paul Cubleșan este născut în 1997, la Cluj, și-a făcut junioratul la CFR, iar în Liga 2 a mai jucat la Dacia Unirea  Brăila și UTA Arad. În acest sezon, a jucat în nouă meciuri pentru Sportul Snagov și a marcat un singur gol.

ACUZAT DE furt în 2015

Același Cubleșan a fost acuzat de furt în anul 2015, când se afla în cantonamentul echipei naționale U18. Colegul lui de cameră, Sergiu Anton, a fost cel căruia i-au dispărut hainele și l-a făcut responsabil pe Cubleșan.

Ulterior, acesta a explicat pentru Gazeta Sporturilor cum au stat de fapt lucrurile. Cubleșan urma să iasă în oraș și nu avea haine, le-a luat pe cele ale lui Anton, dar, spune el, le-ar fi înapoiat. DETALII AICI

VEZI ȘI:

Incredibil! Fotbalistul român ales cel mai bun portar la Milan Junior Camp a debutat în liga a doua ca ATACANT

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  22 Mai 2019, 15:35

lobont ... tu si echipa pe care o conduci ati castigat puncte cu ajutorul unor furaciuni flagrante.

ahoe1923
ahoe1923  •  22 Mai 2019, 15:11

Te-a mancat undeva sa mergi la U. Puteai sa mergi la o ecipa de liga a 3-a sa te calesti. Daca nu promovezi o sa te injure aia inca 100 de ani de acum incolo.

rivaldinho
rivaldinho  •  22 Mai 2019, 14:50

Dinamovistii sunt slabi ca antrenori din pacate

Vezi toate comentariile (16)
Comentează