FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

„Ai antrena CSA Steaua?” » Alexandru Bourceanu, răspuns fără echivoc: „Eu sunt un tip loial!”

Alexandru Bourceanu, la FCSB
Alexandru Bourceanu, la FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 iunie 2021 11:47 / Actualizat duminica, 13 iunie 2021 11:56

Alexandru Bourceanu (36 de ani), 5 ani jucător la FCSB, lasă de înțeles că nu ar antrena CSA Steaua în caz că i s-ar propune acest lucru.

Fostul „închizător” de la FCSB a început școala de antrenori anul trecut, în care a intrat și în domeniul HoReCa, prin deschiderea unui restaurant. Bourceanu așteaptă să activeze ca antrenor principal, iar în acest context a fost întrebat dacă ar accepta o ofertă din partea CSA Steaua, rivala identitară a celor de la FCSB.

Alexandru Bourceanu: „Apreciez ce a făcut Gigi Becali pentru mine”

Întrebat de moderatorul emisiunii „DigiSport Matinal” dacă ar avea vreo problemă cu antrenarea CSA Steaua, Bourceanu a spus:

„E puțin complicat, eu sunt un tip loial și apreciez ceea ce a făcut Gigi Becali pentru mine, ceea ce au făcut oamenii alături de care am lucrat la FCSB. Este o problemă extrem de sensibilă pentru toată lumea, eu sunt aproape sigur că loialitatea e mai importantă decât profesia”.

Fostul mijlocaș a comentat și războiul rece dintre FCSB și CSA Steaua, pe care îl consideră „o problemă tristă în continuare”, care „pare că nu are rezolvare”.

Pentru a promova, cei de la CSA vor avea nevoie de investitor, iar atunci când va veni un investitor va fi o problemă iremediabilă. 

- Alexandru Bourceanu

VIDEO. Alexandru Bourceanu și-a deschis restaurant în plină pandemie: „E inconștiență, nu curaj”

Tematica nu putea fi alta decât fotbalul. Pe pereți sunt tricourile unor jucători de clasă, împotriva cărora Bourceanu a jucat. La eveniment a participat și Anamaria Prodan, apropiată a familiei Bourceanu: 

„Nu e vorba despre curaj să deschizi un restaurant în pandemie, ci despre inconștiență. E efectul bulgărelui de zăpadă. Am fost prinși în combinația asta, așa că a trebuit să continuăm, altfel pierdeam banii", și-a justificat Bourceanu investiția.

Tricourile lui Pirlo, Terry sau Robben sunt pe pereți

Decorul e și el unul special, plin cu tricouri ale unor jucători precum Terry, Thiago Silva, Arjan Robben sau De Jong: „Toate tricourile sunt schimbate de mine cu adversari pe care i-am avut. Cel mai drag probabil că este Robben sau Pirlo, între ei oscilez. Sunt cei mai mari adversari pe care i-am avut. Silva cred că e cel mai titrat. Când pierzi 5-0 cu o echipă, cu ce rămâi? Tricoul!”.

Viitorul lui Bourceanu e în fotbal

Nu afacerile HoReCa sunt domeniul în care Alex se vede în viitor. În paralel, face o școală de antrenori și una de preparator fizic. În viitor se vede tot în fotbal, acolo unde s-a obișnuit: 

„Mă voi întoarce în fotbal. Într-un timp mai scurt sau mai lung. În calitate de antrenor. Vreau să devin antrenor într-un timp mai scurt. Îmi doresc să performez în fotbal, bussiness-ul nu-i pentru mine. Nu-s un bun administrator ca să fiu în conducere. Sper că voi fi bun ca antrenor”.

Mai multe știri din Liga 2:

Ce se întâmplă cu Hermannstadt după retrogradarea în Liga 2 » Șefii clubului au făcut azi anunțul definitiv

Au început lucrările la promenada stadionului Ghencea » Cum arată acum zona din jurul arenei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
tataika
tataika  •  14 Iunie 2021, 06:45
Postat de talpaiadului pe 13 Iunie 2021, 17:11

Daca vrea sa fie antrenor FCSB, Bourceanu trebuie in primul rand sa-si gaseasca un duhovnic si sa faca un pelerinaj prin bisericile tarii.

Vine si la voi un Becali in curand...

talpaiadului
talpaiadului  •  13 Iunie 2021, 17:11

Daca vrea sa fie antrenor FCSB, Bourceanu trebuie in primul rand sa-si gaseasca un duhovnic si sa faca un pelerinaj prin bisericile tarii.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează