GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  AFACERE

VIDEO Alexandru Bourceanu, afacere inedită în plină pandemie: „E inconștiență, nu curaj”

În plină pandemie de Coronavirus, Alex Bourceanu (35 de ani) a ales să-și deschidă propriul restaurant. „Inconștiență, nu curaj
În plină pandemie de Coronavirus, Alex Bourceanu (35 de ani) a ales să-și deschidă propriul restaurant. „Inconștiență, nu curaj", sunt chiar vorbele fostului căpitan de la FCSB.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 octombrie 2020 17:02 / Actualizat joi, 22 octombrie 2020 14:23

În plină pandemie de Coronavirus, Alex Bourceanu (35 de ani) a ales să-și deschidă propriul restaurant. „Inconștiență, nu curaj", sunt chiar vorbele fostului căpitan de la FCSB. 

Tematica nu putea fi alta decât fotbalul. Pe pereți sunt tricourile unor jucători de clasă, împotriva cărora Bourceanu a jucat. La eveniment a participat și Anamaria Prodan, apropiată a familiei Bourceanu: „Nu e vorba despre curaj să deschizi un restaurant în pandemie, ci despre inconștiență. E efectul bulgărelui de zăpadă. Am fost prinși în combinația asta, așa că a trebuit să continuăm, altfel pierdeam banii", și-a justificat Bourceanu investiția.

VIDEO. Alexandru Bourceanu și-a deschis restaurant în plină pandemie: „E inconștiență, nu curaj”

Tricourile lui Pirlo, Terry sau Robben sunt pe pereți

„Restaurantele se vor redeschide, nu le pot ține închise la nesfârșit. Dacă n-ar fi problema asta cu pandemia, n-aș fi avut emoții, așa am palpitații", a mai spus Alex, care nu-i foarte speriat de situația actuală, când cazurile de coronavirus au explodat la noi în țară și nu numai. 

Decorul e și el unul special, plin cu tricouri ale unor jucători precum Terry, Thiago Silva, Arjan Robben sau De Jong: „Toate tricourile sunt schimbate de mine cu adversari pe care i-am avut. Cel mai drag probabil că este Robben sau Pirlo, între ei oscilez. Sunt cei mai mari adversari pe care i-am avut. Silva cred că e cel mai titrat. Când pierzi 5-0 cu o echipă, cu ce rămâi? Tricoul!".

Viitorul e în fotbal

Nu afacerile HoReCa sunt domeniul în care Alex se vede în viitor. În paralel, face o școală de antrenori și una de preparator fizic. În viitor se vede tot în fotbal, acolo unde s-a obișnuit: „Mă voi întoarce în fotbal. Într-un timp mai scurt sau mai lung. În calitate de antrenor. Vreau să devin antrenor într-un timp mai scurt. Îmi doresc să performez în fotbal, bussiness-ul nu-i pentru mine. Nu-s un bun administrator ca să fiu în conducere. Sper că voi fi bun ca antrenor".

Citește și alte știri despre carierele foștilor jucători de la FCSB:

OFICIAL Raul Rusescu a semnat! Se întoarce în Liga 1 după un an și jumătate

OFICIAL. CFR Cluj i-a prezentat pe Iasmin Latovlevici și Nicolae Carnat! Campioana a trimis un jucător la Sepsi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează