FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA 2

EXCLUSIV Implicarea politicului în fotbalul românesc » Episod halucinant povestit în direct: „Câștigați și voi, câștigăm și noi”

Cristi Bud
Cristi Bud

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 iulie 2021 13:56 / Actualizat vineri, 23 iulie 2021 18:39

Prezent în emisiunea GSP Live, atacantul Cristi Bud (36 de ani) a vorbit despre un episod de anul trecut când politicianul Vasile Iliuță le-a promis jucătorilor că, dacă va câștiga alegerile, le va achita salariile restante.

Plecat de la Dunărea Călărași după ce nu a acceptat prelungirea contractului cu călărășenii, Cristi Bud a vorbit deschis în emisiunea GSP Live despre un moment când politicul s-a implicat la echipă.

Bud a povestit cum actualul președinte al Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, le-a promis fotbaliștilor Dunării că, dacă va câștiga alegerile, va rezolva problemele financiare ale clubului.

„Domnul Iliuță a venit în septembrie, înainte de alegeri cu câteva zile. Noi aveam meciul de la Petrolul, pe care l-am și câștigat cu 1-0, și ne-a promis că, dacă o să câștige alegerile, în maximum 2-3 săptămâni o să fim cu banii la zi și nu o să mai fie probleme cu salariile”, a spus Bud la GSP Live.

Nu s-a ținut de promisiune

Bud a dezvăluit că după alegeri Iliuță nu și-a respectat promisiunea, jucătorii neprimind niciun ban. „A zis « Câștigați și voi, câștigăm și noi, toată lumea câștigă». El a câștigat și noi am pierdut, nu s-a ținut de cuvânt”, a spus atacantul.

3goluri în 24 de meciuri a avut Bud pentru Dunărea

Citește alte știri din fotbalul intern:

Mărturii șocante ale lui Cristi Bud despre șantajul la care a fost supus: „A pus 2 salarii și contractul pe masă”

A venit motivarea instanței în procesul în care CSA Steaua și-a adjudecat palmaresul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
corectu
corectu  •  24 Iulie 2021, 16:45

Eu zic că nu-i o noutate.Pe tricourile multor echipe scrie mare Primăria.....,Consiliul județean....,Consiliul local....

deusdat
deusdat  •  24 Iulie 2021, 10:21

Păi l-ați votat sau doar ați așteptat banii?

gazistu
gazistu  •  23 Iulie 2021, 21:02

dar ce nu stiai ca pana la vot esti tinut in brate, dupa ce iai pus votul,...un sut in dos si la revedere... romania de 31 de ani este mintita de mincinosi, si codusa de mincinosi in limunzine negre. pana la vot, mint ca fac si dreg,, dupa vot... pa

Vezi toate comentariile (3)
Comentează