FOTBAL  »  LIGA 2  »  BUZĂU - CHIAJNA 0-1

Ianis Zicu nu se gândește decât la promovare după ce a prins play-off-ul cu Chiajna: „Ne concentrăm pentru obținerea locului 2”

IanisZicu
Foto: Imago
IanisZicu Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 martie 2022 16:38 / Actualizat sambata, 12 martie 2022 16:47

Concordia Chiajna a prins in extremis play-off-ul din Liga 2 după ce s-a impus la limită, scor 1-0, în deplasarea de la Buzău. La finalul partidei, Ianis Zicu, antrenorul ilfovenilor, a anunțat că echipa sa va ataca promovarea directă.

Zicu nu și-a putut stăpâni fericirea la sfârșitul meciului de la Buzău, care a adus-o pe Concordia în play-off. Tehnicianul ilfovenilor a avut numai cuvinte de laudă la adresa jucătorilor, dar și a fostului antrenor, Claudiu Niculescu.

U Cluj încheie sezonul regulat pe locul 2! Victorie categorică în ultima etapă » Clasamentul ACUM
Etapa #19
U Cluj încheie sezonul regulat pe locul 2! Victorie categorică în ultima etapă » Clasamentul ACUM

„Un meci greu, tensionat, dar de data asta am jucat. Dacă anul trecut am ratat play-off-ul cu Farul în ultima etapă, când am stat și nu am jucat, acum am fost pe teren, mi-a plăcut. Energia asta mă motivează. Era o presiune pe jucători, pentru că au muncit un an, s-a făcut și această schimbare de antrenor. 

Cu punctele pe care le-a făcut Claudiu Niculescu, datorită lui, datorită echipei, conducerii... toate lucrurile astea au venit prin munca dintr-un an de zile. Eu, fiind un antrenor nou, venit în ultimele două etape, aveam o presiune pe care mi-am asumat-o. De-acum ne concentrăm cu toții pentru obținerea locului 2. 

O partidă cu o încărcătură foarte mare, sunt fericit pentru sacrificiul pe care l-au făcut jucătorii. Nu a fost ușor să joci tot sezonul pentru această calificare. Din fericire am găsit niște jucătorii care și-au dorit, am și gestionat bine minutele de final. Am stat și pe jos în ultimele minute. Asta e, la fotbal, în momentul în care ai nevoie de un rezultat pozitiv și ești la mâna ta, trebuie să faci orice la un meci cu încărcătură la fel de mare precum cel de azi”, a declarat Ianis Zicu la Telekom Sport.

Ianis Zicu: „Mai sunt 10 meciuri și putem prinde locul 2”

Tehnicianul Concordiei nu concepe ratarea locului 2, cel care să o readucă pe Chiajna direct în prima ligă.

„Nu știu dacă e un plus al meu, eu gestionez vestiarul așa cum pot. Sunt convins că băieții vor prinde din ideile și conceptele mele. Am încredere în ei. De-acum înainte vorbim de locul 2. Sunt un tip care vrea să obțină cât mai mult. Clubul a impus locurile 1-2 la începutul sezonului, au muncit până acum și avem șansa noastră să obținem acest loc 2. 

Dacă nu, locul 3 sau 4 și vom vedea ce o să fie. Mai sunt 10 meciuri și putem prinde locul 2.

Sunt atât de fericit pentru ce se întâmplă în ziua de azi! Le-am zis în vestiar să închidă ochii și să se gândească la cum ar fi fost dacă nu am fi prins play-off-ul. I-am văzut atât de entuziasmați”, a mai precizat Zicu. 

Citește alte știri din fotbalul românesc:

Luni are loc tragerea la sorți a play-off-ului și play-out-ului Ligii 2: cum arată sistemul de desfășurare
play-off/play-out
Luni are loc tragerea la sorți a play-off-ului și play-out-ului Ligii 2: cum arată sistemul de desfășurare
GSP confirmat! Cine va arbitra derby-ul Rapid - Dinamo » Decizia CCA
RAPID - DINAMO
GSP confirmat! Cine va arbitra derby-ul Rapid - Dinamo » Decizia CCA

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
cristi05
cristi05  •  13 Martie 2022, 11:10

la ce sport? tavaleli prin iarba? jenanta echipa zicule!

fibra
fibra  •  13 Martie 2022, 08:28

Zicu alt "simpatic".

dora
dora  •  12 Martie 2022, 19:25

La cum jucați și locul 4 la finalul play-off-ului ar fi bun pentru voi.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează