FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO

GSP confirmat! Cine va arbitra derby-ul Rapid - Dinamo » Decizia CCA

Sebastian Colțescu, delegat la Rapid - Dinamo
Sebastian Colțescu, delegat la Rapid - Dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 martie 2022 16:00 / Actualizat sambata, 12 martie 2022 16:51

Comisia Centrală a Arbitrilor a decis să îl delege pe Sebastian Colțescu (44 de ani) la derby-ul dintre Rapid și Dinamo din prima etapă a play-out-ului din Liga 1, așa cum Gazeta dezvăluia în exclusivitate încă de miercuri.

  • Rapid - Dinamo se joacă duminică, de la 20:30. Partida din prima etapă a play-out-ului va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe LookSport+, DigiSport 1 și TV TelekomSport 1

Colțescu, cel mai experimentat arbitru din Liga 1, va fi ajutat la cele două linii de Vasile Marinescu şi Sebastian Gheorghe, în timp ce rezervă va fi Andrei Chivulete.

Pentru Colțescu este al 4-lea meci în care îi arbitrează pe giuleșteni în acest sezon. În 3 partide cu el la centru, Rapid nu a câștigat nicio confruntare: Sepsi - Rapid 2-2, Rapid - Botoșani 1-1 și Rapid- Sepsi 1-1 au fost cele 3 meciuri de până acum.

Tot 3 meciuri a disputat și Dinamo cu Sebastian Colțescu „central”, alb-roșii înregistrând două victorii și un eșec. Le-au bătut acasă pe Clinceni și Gaz Metan Mediaș, scor 3-1, respectiv 4-0, și au pierdut în deplasare la Sepsi (0-4).

Presiune mare pe cele două echipe înaintea meciului

La Rapid presiunea e mare pe Adrian Mutu, mai ales că numirea sa a stârnit reacții vehemente atât din partea suporterilor, cât și a gloriilor clubului. Fanii au acceptat în cele din urmă să i se dea șansa de a arăta ce poate, dar nu vor fi în tribune alături de alb-vișinii.

„E extemporalul lui Mutu! Meciul ăsta vine la fix, chiar împotriva lui Dinamo, unde el a jucat. Dacă îl câștigă, va fi iubit de toți rapidiștii. Dacă nu, asta e. Îl mai lăsam un meci-două și dacă vedem că echipa nu merge și nu sunt rezultate, vine altcineva. Noi o să le fim alături, chiar dacă de data asta de departe", e mesajul fanilor giuleșteni

Dusan Uhrin: „Toată lumea spune că vom merge la baraj, dar sper să ne salvăm direct”

Și în cealaltă tabără e presiune mare. Flavius Stoican a fost înlocuit cu Dusan Uhrin, care trebuie să salveze din nou Dinamo de la retrogradare. O înfrângere cu giuleștenii ar îngreuna serios misiunea și așa foarte dificilă a „câinilor”.

„Sunt din nou aici, iar de fiecare dată când vin, Dinamo are probleme. Încerc mereu să fac tot ce pot pentru a salva Dinamo. Mereu când am fost aici a fost greu. mereu am avut probleme. Acum vin din nou într-o situație dificilă și voi încerca să fac tot ce pot. 

Le spun fanilor că voi face tot ce ține de mine pentru a salva Dinamo. Dată trecută eram aproape de retrogradare, am fost pe loc de baraj, dar am scăpat și am salvat clubul. Acum e la fel. Toată lumea spune că vom merge la baraj, dar sper să ne salvăm direct.  Și la baraj va fi greu, vom juca împotriva unei echipe puternice din Liga 2.

Am nevoie de timp pentru a îmbunătăți echipa, dar nu am timp. Trebuie să fac tot ce pot în scurt timp. Le transmit fanilor că voi da totul pentru a salva echipa. Trebuie să îmbunătățim multe aspecte. Nu marcăm mult, primim multe goluri. Avem de lucru, sunt probleme”, a declarat Dusan Uhrin la conferința de presă de dinaintea meciului.

VIDEO Gabriel Torje: „Meciul va rămâne un derby indiferent de situație!”

Citește alte știri din Liga 1:

Andrei Cristea a decis să se retragă: „Am întâlnit tot felul de oameni frustrați sau complexați”
RETRAGERE
Andrei Cristea a decis să se retragă: „Am întâlnit tot felul de oameni frustrați sau complexați”
Nemulțumirile lui Gabi Torje înainte de derby-ul cu Rapid: „Nu am văzut în multe țări așa ceva”
RAPID - DINAMO
Nemulțumirile lui Gabi Torje înainte de derby-ul cu Rapid: „Nu am văzut în multe țări așa ceva”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează