FOTBAL  »  LIGA 2  »  BUZĂU - OȚELUL

FOTO Trei faze controversate, toate judecate într-o direcție, pot decide promovarea » Scandal la Gloria Buzău - Oțelul Galați + Gestul lui Dorinel, ratat de camerele TV

FOTO: Cristi Preda +5   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat marti, 16 mai 2023 20:48 / Actualizat marti, 16 mai 2023 20:50

Ariel Lopez (27 de ani) a deschis scorul în minutul 38 al meciului Gloria Buzău - Oțelul Galați. Oaspeții au cerut un fault în atac comis asupra portarului Cosmin Dur-Bozoancă (25 de ani).

Gloria Buzău a fost inexistentă în prima jumătate de oră a disputei cu Oțelul. Elevii lui Adrian Mihalcea au avut nevoie de doar două acțiuni pentru a marca. 

„Bombă” la CSA Steaua: instalat ca „interimar”, a doua zi după umilința cu Dinamo! Secretarul de stat a semnat ordinul
CSA STEAUA
„Bombă” la CSA Steaua: instalat ca „interimar”, a doua zi după umilința cu Dinamo! Secretarul de stat a semnat ordinul

Gol contestat în Gloria Buzău - Oțelul Galați

În minutul 37, gazdele au irosit prima mare șansă, lovitura de cap expediată de Boiciuc lovind bara transversală. Acțiunea s-a încheiat cu un corner pentru buzoieni.

+1 FOTO

Această fază fixă a deblocat tabela. Căpitanul Ariel Lopez a venit lansat și a reluat cu capul din 5 metri. În săritură a existat un contact cu portarul Dur-Bozoancă. Cel din urmă a căzut pe gazon și a cerut un fault.

Gălățenii au protestat zeci de secunde, l-au înconjurat pe „centralul” Viorel Flueran, dar în zadar. Cum în Liga 2 nu există VAR, reușita a fost validată.

Dorinel Munteanu a fost surprinzător de calm în comparație cu cei din staff-ul lui. S-a mulțumit cu un gest ironic, făcând semnul ecranului VAR în direcția propriului portar.

Oțelul a cerut două penalty-uri

Nici repriza secundă nu a fost mai liniștită pentru „centralul” Flueran. Oțelul a cerut două lovituri de la 11 metri, ambele pentru hențuri, în ultimul sfert de oră. 

La prima fază contestată, Marku atinge minge cu mâna, după o aruncare de la margine. Reluările nu au arătat vreo deviere înaintea contactului. 

Trei faze controversate, toate judecate într-o direcție, pot decide promovarea » Scandal la Gloria Buzău - Oțelul Galați + Gestul lui Dorinel, ratat de camerele TV
Marku atinge mingea cu mâna

La câteva acțiuni distanță, Dinko Trebotic a oprit mingea cu mâna în propriul careu. Balonul a venit dintr-un metru, dintr-o degajare a unui coechipier.

Trei faze controversate, toate judecate într-o direcție, pot decide promovarea » Scandal la Gloria Buzău - Oțelul Galați + Gestul lui Dorinel, ratat de camerele TV
FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Calcule pentru promovarea în Liga 1:

Oțelul Galați:

  • promovează direct cu minimum o victorie în ultimele două meciuri;
  • trebuie să termine cel puțin la egalitate de puncte cu Dinamo pentru a evita barajul, având avantajul punctajului din sezonul regulat față de „câini”. 

Dinamo:

  • merge direct în Liga 1 DACĂ obține cu Poli Iași mai multe puncte decât reușește Oțelul în ultimele două etape. Gălățenii mai au de jucat cu Gloria Buzău și Unirea Dej;
    Gloria Buzău
  • două victorii îi garantează prezența la baraj;
  • dacă nu se impune în ambele meciuri, are nevoie de un pas greșit al Dejului la confruntarea cu Oțelul.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

EXCLUSIV După Dan Petrescu, și Burcă pleacă de la CFR Cluj! » GSP oferă detalii despre transferul fundașului de națională

EXCLUSIV S-a infiltrat apa! Ce se întâmplă la stadionul din Târgoviște, cu 3 zile înaintea inaugurării + au oprit curentul de teamă să nu se curenteze muncitorii!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
Andrei127
Andrei127  •  17 Mai 2023, 10:39

Golul nu a fost controversat. Ariel Lopez joacă primul mingea, asa si la meciul cu Dinamo terminat 2-2, Buzaul a cerut penalty la o intrare mai dura a lui Dujmovic asupra lui Gaitan, dar specialistii au spus ca Dujmovic a jucat primul mingea

zetanu
zetanu  •  16 Mai 2023, 21:14
Postat de Nimeni11 pe 16 Mai 2023, 20:19

Jucatorul Buzaului loveste mingea cu capul fara a intrat in contact cu portarul advers.Galatiul se afla in situația de a promova avand meritul parcursului de a lungul campionatului in acest play out nu au aratat ca merita promovarea directa.

Pai e echitabli..mimao pe parcursul campionatului au fost o gluma de echipa si in playoff au aratat mai bine ca Otelul.

elgabri
elgabri  •  16 Mai 2023, 21:08

Arbitraj excelent doar specialistii JSP vad altceva vai de ei si cine i plateste .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează