FOTBAL  »  LIGA 2  »  STADION

Stadion nou în fotbalul românesc » Variantă pentru FCSB?

Stadion „Concas”, Buzău
Stadion „Concas”, Buzău

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 septembrie 2021 15:22 / Actualizat duminica, 12 septembrie 2021 18:24

Petre Emanoil Neagu, preşedintele Consiliului Judeţean din Buzău, a oferit detalii despre planurile buzoienilor cu privire la construirea unui stadion nou.

Lucrurile nu se mișcă tocmai bine la Buzău pe plan sportiv. FC Buzău se află în Liga a 2-a, acolo ocupă locul 7 și este la 4 puncte de play-off. În câțiva ani, însă, ar putea să își dispute meciurile pe un stadion de 5 stele. 

În oraș ar urma să se construiască un stadion modern, cu o capacitate de până la 12.000 de locuri, susține preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Petre Emanoil Neagu. 

„Stadionul din Groapă, cum se chema înainte Balta Plopului din Micro XIV, la CONCAS, acolo a fost un proiect să se construiască un alt stadion. Lucrurile au trenat, s-a schimbat regimul şi aşa mai departe. El are o suprafaţă destul de bună de joc, în locaţia aceea se pot face tribune moderne, cu 12.000 de locuri”, a declarat Neagu, conform TelekomSport.

Noul stadion, variantă pentru FCSB

De noul stadion ar putea profita și FCSB, echipă care nu are un stadion propriu și este în dese ori alungată de pe Arena Națională. Buzău a fost una dintre variantele favorite ale conducerii vicecampioanei, atunci când toate stadioanele din Bucureşti au fost blocate. 

Nu de puţine ori, oficialii echipei s-au plâns de calitatea gazonului arenelor pe care au jucat, dar, în viitorul apropiat, pot avea la dispoziţie un stadion care să le ofere condiţii mai bune. Pentru FCSB ar fi o variantă de avarie convenabilă, mai ales că a mai jucat la Buzău, unde are mulți susținători.

Citește alte știri din fotbalul românesc:

Dinamo, criticată înaintea derby-ului cu FCSB: „A făcut niște transferuri despre care nu știu ce să zic!”

Killer-ul lui Dinamo, Raul Rusescu, amintiri din marele derby: „Cel mai dor îmi e de gustul victoriilor” » Care a fost meciul său favorit contra „câinilor”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  20 Septembrie 2021, 20:15

Un articol... ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

aius
aius  •  13 Septembrie 2021, 16:52

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

trink
trink  •  12 Septembrie 2021, 20:42

nu stiu de ce nu se muta la buzau definitiv ! tot are systinatori! si apoi s-ar putea numi steaua buzau!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează