FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV // VIDEO „Câinii” se sfâșie între ei! Atac devastator în direct: „Ești expirat, n-ai treabă cu fotbalul! Ai fost aici și n-ai făcut nimic”

Anghelache a fost luat în vizor de Gică Mihali / Sursă foto: Arhivă GSP
Anghelache a fost luat în vizor de Gică Mihali / Sursă foto: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2022 11:43 / Actualizat vineri, 07 octombrie 2022 14:33

Gheorghe Mihali (56 de ani), fost jucător important la Dinamo, a dezbătut la GSP Live situația complicată în care se află fosta sa echipă, ajunsă în Liga 2 și amenințată în permanență de fiorii reci ai falimentului.

Deranjat din cauza unor declarații oferite de Constantin Anghelache (77 de ani), în care fostul președinte din Ștefan cel Mare prevestea dispariția imediată a clubului, Gică Mihali nu s-a abținut și a lansat un atac cu talpa sus în direcția fostului oficial, căruia îi reproșează inclusiv păgubusul contract al lui Ionuț Șerban.

Gică Mihali l-a atacat pe Anghelache la GSP Live: „Ești expirat!”

„N-am cum să fiu de acord cu domnul acela, nu știu câți ani are, care a fost președinte și el, Anghelache, care îi cântă prohodul lui Dinamo de nu știu cât timp. Dar el să nu uite că a fost președinte aici și n-a făcut nimic! 

Ba da, a făcut ceva: un contract al lui Ionuț Șerban care a băgat clubul în colaps. A făcut și el un contract, dar l-a făcut prost. L-au ținut pe copilul ăla 7 ani, l-au plătit, dar n-a jucat deloc.

Îl văd pe Anghelache că vine și dă lecții de condus clubul și de comportament...Stai, domnul Anghelache, că tu ești expirat, nu mai ai treabă cu fotbalul! La dat din gură suntem toți șmecheri, dar ai fost aici, în miezul clubului, și n-ai făcut nimic”, a declarat Gică Mihali, la GSP Live. 

Indiferent cât va juca și ce se va întâmpla în perioada imediat următoare, Dinamo tot la faliment va ajunge. Situația e clară, Dinamo a murit, în realitate. 
Constantin Anghelache, fost președinte Dinamo

2013-2015a fost ultima perioadă în care Anghelache a activat la Dinamo. A mai fost conducător al „câinilor” înainte de Revoluție

Ce s-a ales de Ionuț Șerban

Ionuț Șerban (27 de ani) și-a încheiat socotelile cu Dinamo, devenind liber de contract în 2021 după opt ani de „prizonierat”. „Câinii” au văzut intrarea în in nsolvență ca o oportunitate perfectă și pentru a scăpa și de celebra clauză de un milion de euro pe care i-o datora lui Vasile Șiman. El evoluează în prezent în Liga 3, la CS Blejoi. 

Ionuț Șerban a fost captiv la Dinamo din cauza unui motiv aiuritor, mai exact o clauză ce prevedea că, în cazul în care Dinamo se desparte de Șerban, indiferent din ce motiv, transfer, reziliere, atunci Vasile Şiman, patronul echipei care îl cedase pe fotbalist, se va alege cu un milion de euro.

65 de meciuride Liga 1 a disputat Şerban în tricoul lui Dinamo în cei 8 ani petrecuţi în alb-roşu,

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Dinamo încă speră că va juca pe „Arcul de Triumf” » Când poate veni decizia definitivă

EXCLUSIV Ovidiu Burcă dezvăluie de ce l-a exclus din lot pe Valentin Lazăr: „Atitudine neprofesionistă! Asta fac când sesizez că autoritatea mea e știrbită”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
schalker
schalker  •  07 Octombrie 2022, 17:23

Respect Mihali! Un dinamovist nu sfasie un dinamovist, ce un securist atârnător.

opinez
opinez  •  07 Octombrie 2022, 16:16

Gica Mihali a spus un lucru de mare adevar: ca e cel mai mare fraier ca nu a ramas la Guincamp in structurile clubului ca sa mai joace 1-2 ani la Dinamo. Apoi a fost tras pe linie moarta de marii patrioti a neamului romanesc, fumatori de trabucuri sau deveniti oameni de afaceri, posesori de doctorate cu carti plagiate si cu nepoti primari.

demolarii
demolarii  •  07 Octombrie 2022, 16:08

I Șerban nu a fost " captiv". El cu mâna lui a semna mai multe prelungiri de contract cu Dinamo. Că i-a plăcut să fie întreținut? Probabil. Dar a profitat de lipsa de orizont a președinților și secretarilor lui Negoita Ionuț. Ion e pentru oameni seriosi. Si și lui Ionuț i-a lipsit orizontul. Adică perspectiva de a fi performant în domeniul sportiv. Poate ca avea alte perspective, Dumnezeu și Partidul stie....

Vezi toate comentariile (9)
Comentează