FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Dinamo încă speră că va juca pe „Arcul de Triumf” » Când poate veni decizia definitivă

Articol de - Publicat joi, 06 octombrie 2022 19:17 / Actualizat joi, 06 octombrie 2022 21:07

Conducerea lui Dinamo încă speră să joace meciurile de pe teren propriu pe stadionul „Arcul de Triumf”, iar luni ar putea fi ziua decisivă.

După ce miercuri Adunarea Generală Extraordinară a Federației Române de Rugby, a votat primirea în folosință gratuită a arenei Arcul de Triumf, Dinamo speră să obțină dreptul de a o folosi.

Forțat să plece de la Dinamo, fostul șef al „câinilor” dezvăluie ce distruge clubul: „Voiau de atunci retrogradarea”
DINAMO
Forțat să plece de la Dinamo, fostul șef al „câinilor” dezvăluie ce distruge clubul: „Voiau de atunci retrogradarea”

Dinamo vrea să joace pe Arcul de Triumf

Conform informațiilor GSP.RO, Vlad Iacob, administratorul special al „câinilor”, va avea luni o discuție cu Alin Petrache, președintele Federației de Rugby, despre folosirea arenei, când se așteaptă să primească un răspuns concret.

Arcul de Triumf, în posesia Federației de Rugby

Alin Petrache, președintele Federației, susține că forul condus de el a primit de la Ministerul Sportului doar stadionul Arcul de Triumf, nu și celelalte spații din complex, așa cum, afirmă Petrache, ar fi fost înțelegerea inițială între FRR și Minister.

„Adunarea Generală a votat în unanimitate primirea în folosință gratuită de către Federația Română de Rugby a unei părți din imobilul identificat ca fiind Complexul Sportiv Național Arcul de Triumf, mai puțin spații de cazare, centrul de recuperare sportivi, terenurile de tenis și parțial parcaj.

Ne apropiem de normalitatea despre care am discutat în ultimii doi ani de zile și anume Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf revine acolo unde îi era locul. Și anume la Federația Română de Rugby.  

Nu se întâmplă din păcate așa cum a fost discuția inițială și anume să primim tot complexul pentru sportul nostru, dar având în vedere aspectele care au existat în ultimele mai bine de 24 de luni în ceea ce privește acest complex pot spune că este o victorie mare pentru noi să avem un stadion modern pe care să putem juca, să ne creștem aici viitoarele generații, să rămână împământenit că acesta este templul rugbyului românesc și aceasta să fie moștenirea pe care o lăsăm urmașilor noștri", a declarat Alin Petrache, președintele FRR. 

VIDEO Ovidiu Burcă, după Dinamo - Unirea Slobozia 1-0: „Lucrurile încep să capete o formă”

 Citește și:

O bucurie prea mare pentru o victorie așa mică?

Ovidiu Burcă dezvăluie de ce l-a exclus din lot pe Valentin Lazăr: „Atitudine neprofesionistă! Asta fac când sesizez că autoritatea mea e știrbită”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează