FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

COMUNICAT Când ar putea începe demolarea stadionului Dinamo » Comunicat de ultimă oră

Au apărut noi informații despre construcția noii arene din Ștefan cel Mare
Au apărut noi informații despre construcția noii arene din Ștefan cel Mare

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 septembrie 2022 15:40 / Actualizat vineri, 30 septembrie 2022 16:09

Au apărut noi informații despre construcția noii arene din „Ștefan cel Mare”. Pagina de Facebook intitulată „Noul Stadion Dinamo” a publicat, în cursul zilei de vineri, pașii care trebuie urmați până când va începe procesul propriu-zis de dărâmare a actualului stadion.

Pentru moment, certitudinea e că buldozerele nu vor intra pe arena din șoseaua Ștefan cel Mare până la 1 februarie 2023. Există cinci pași importanți care trebuie îndepliniți până se va ajunge la dărâmarea „bătrânului” stadion al „câinilor”, multe dintr ele având legătură cu ofertele depuse pentru elaborarea studiilor necesare.

Dacă totul decurge conform planului și nu intervine nicio piedică neprevăzută, începutul lunii februarie ar putea aduce și startul lucrărilor.

De ce nu mai joacă Dinamo în „Ștefan cel Mare”? Explicațiile lui Vlad Iacob: „E 2022, nu 1960! Subiectul nu mai e de actualitate”
DINAMO
De ce nu mai joacă Dinamo în „Ștefan cel Mare”? Explicațiile lui Vlad Iacob: „E 2022, nu 1960! Subiectul nu mai e de actualitate”

Noi informații despre situația stadionul Dinamo

„Conform unei informații primite de la Compania Națională de Investiții, putem confirma că aceasta a finalizat, astăzi, 30 septembrie, toate etapele de evaluare și calificare tehnică a celor 6 oferte depuse pentru elaborarea studiilor necesare aferente noului Complex Sportiv „Arenă Multifuncțională CS Dinamo Bucuresti”, trecând la faza de evaluare financiară, cu termen de finalizare 19 octombrie, urmând apoi desemnarea câștigătorului contractului. 

După expirarea perioadei de contestații, care potrivit legislatiei în vigoare este de 10 zile de la data comunicării rezultatului procedurii, se va semna oficial contractul si se va comunica public castigatorul, cat si valoarea contractului. Estimativ, termenul ar fi, deci, 1 noiembrie 2022. Și totodată va fi emis de CNI ordinul de începere proiect”, se arată într-un comunicat. 

Termene de predare: 

Faza 1 • Studiu topografic vizat OCPI - 30 zile de la data ordinului de începere ; • Studiu geotehnic verificat Af - 30 zile de la data ordinului de începere; 

Faza 2 • Celalalte studii si documente necesare implementării proiectului (studiu de trafic, studiu energie alternativă, etc.) - 45 zile de la data ordinului de începere; 

Întocmire documentației pentru obținerea avizelor și acordurilor solicitate prin Certificatul de Urbanism, sau care pot condiționa soluțiile tehnice (ex: avizul AACR necesar constructiei unui heliport certificat) - 50 zile de la data ordinului de începere; 

Prezentare 3D (Randări High details exterior si interior arena) - 60 zile de la data ordinului de începere (estimativ 31 decembrie 2022). 

Documentația Studiu de Fezabilitate pentru obiectivul ”Construire Arenă multifuncțională C.S. Dinamo București, Șos. Ștefan cel Mare nr. 7-9, Lot 1/1, sectorul 2”, București conform HG 907/2016 avand punct de vedere favorabil/aviz de principiu emis si de Federatia Romana de Fotbal și Federatia Romana de Rugby - 90 zile de la data ordinului de începere.

VIDEO De ce nu mai joacă Dinamo în Ștefan cel Mare? Explicațiile lui Vlad Iacob: „E 2022, nu 1960!”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Dumitru Dragomir a vrut să investească la Dinamo: „Am propus să vin eu și cu încă 9 inși”

VIDEO De ce nu mai joacă Dinamo în „Ștefan cel Mare”? Explicațiile lui Vlad Iacob: „E 2022, nu 1960! Subiectul nu mai e de actualitate”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  01 Octombrie 2022, 05:26
Postat de creeperno807 pe 30 Septembrie 2022, 22:35

Frumos stadion aveti in Berceni

tu vorbesti? ca numai in deplasare jucati:)))))))) dar deja sunt obisnuit cu aberatiile e care le scrii.. nici macar reply nu sti sa dai!

creeperno807
creeperno807  •  30 Septembrie 2022, 22:35

Frumos stadion aveti in Berceni

emil1986
emil1986  •  30 Septembrie 2022, 18:30
Postat de sadikul pe 30 Septembrie 2022, 16:06

La fcsb steaua =)))) cand intra buldozerul =))))

Prostanache, noi avem stadion. Cel mai mare si mai frumos din tara, specie de frustrat.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează