FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Cantonament exotic pentru Rapid: "Am făcut niște vaccinuri pentru a putea merge acolo"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 ianuarie 2016 17:39

Rapid va efectua cantonamentul pentru a doua parte a sezonului din liga a doua în India. Giuleștenii se vor pregăti în India în perioada 20 ianuarie - 7 februarie.

Băieții lui Dan Alexa vor participa acolo la turneul Sait Nagjee Amarsee, de la Kozhikode. Alături de Rapid vor mai fi prezente naționalele sub 23 de ani ale Argentinei și Spaniei, precum și formațiile Levante UD (Spania), Hertha Berlin (Germania), TSV 1860 Munchen (Germania), CA River Plate (Argentina) și Corinthians Paulista (Brazil).

"A trebuit să facem niște vaccinuri pentru a merge în India. Veți vedea că în anii următori vor ajunge în India și alte echipe din fotbalul românesc. India investește foarte mult în fotbal. Vom sta la un hotel foarte frumos cu condiții de cinci stele. Am trimis oameni acolo pentru a cerceta condițiile", a spus Ovidiu Burcă, președintele lui Rapid, la Dolcesport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
steaua.libera
steaua.libera  •  05 Ianuarie 2016, 17:36

Acaaaasaa!

portardelegenda
portardelegenda  •  05 Ianuarie 2016, 08:29

astia de la Rapid cred ca sunt dusi cu capu . Habar nu au ce e prin india si ei se duc la pregatire acolo .Am stat vreo doua luni pe acolo si pot garanta ca Rapidu cand se va intoarce de acolo vor fi praf . Diferenta de fus orar de vreo 7-8 ore .HiHiHi

steaua.libera
steaua.libera  •  05 Ianuarie 2016, 00:52

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează