FOTBAL  »  LIGA 2  »  BARAJ

FOTO Cascadorii râsului la barajul pentru Liga 2 » Ionuț Coza a dictat un penalty scandalos + momente jenante cu medicul și jucătorul „accidentat”

„Centralul” Ionuț Coza a dictat un penalty scandalos în minutul 78 al barajului pentru Liga 2 dintre Viitorul Dăești și CSM Alexandria, la scorul de 0-1.
„Centralul” Ionuț Coza a dictat un penalty scandalos în minutul 78 al barajului pentru Liga 2 dintre Viitorul Dăești și CSM Alexandria, la scorul de 0-1.

Articol de - Publicat duminica, 04 iunie 2023 17:04 / Actualizat duminica, 04 iunie 2023 17:39

„Centralul” Ionuț Coza a dictat un penalty scandalos în minutul 78 al barajului pentru Liga 2 dintre Viitorul Dăești și CSM Alexandria (0-2), la scorul de 0-1.

  • Manșa retur a barajului dintre Viitorul Dăești și CSM Alexandria este programată pe 7 iunie, de la 17:30.

Viitorul Dăești și CSM Alexandria ar fi trebuit să dispute sâmbătă manșa tur a barajului pentru promovarea în Liga 1. Din cauza precipitațiilor abundente, partida a fost amânată pentru astăzi și mutată la Râmnicu Vâlcea.

Penalty eronat la barajul dintre Dăești și Alexandria

Alexandria a luat o opțiune serioasă în fața formației la care evoluează și Mihai Costea. Golul de 2-0 a venit în urma unui penalty controversat.

Ionuț Voicu a pătruns în careul Viitorului Dăești. Samson, apărătorul gazdelor, a lovit evident mingea. Voicu s-a aruncat pe gazon fără să fie atins, s-a rostologit și a cerut intervenția echipei medicale. „Centralul” Ionuț Coza a fost impresionat și a dictat lovitură de la 11 metri. Protestele nu l-au clintit.

Cascadorii râsului la barajul pentru Liga 2 » Ionuț Coza a dictat un penalty scandalos + momente jenante cu medicul și jucătorul „accidentat”
FOTO: Captură @FRF TV

Scenele hilare au continuat. În timp ce doctorul Alexandriei făcea semne disperate de schimbare, Ionuț Voicu transmitea că este în regulă și poate continua! Cei doi se aflau la 20 de centimetri distanță.

Cascadorii râsului la barajul pentru Liga 2 » Ionuț Coza a dictat un penalty scandalos + momente jenante cu medicul și jucătorul „accidentat”
FOTO: FRF.TV

Mihai Stancu a transformat penalty-ul rezultat și a stabilit rezultatul final, 2-0 pentru CSM Alexandria. Ionuț Voicu, fotbalistul care a obținut lovitura, a revenit ulterior pe gazon.

Echipele de la Viitorul Dăești - CSM Alexandria: 

Viitorul Dăești: Lungu – Nwabueze, Diaconescu, Ct. Pîrvulescu, Prunaru – Oct. Vasile, Fl. Pîrvu (cpt.), Cioinac, Njindja – Tchassem, M. Costea
Rezerve: Păușescu – Fl. Ilie, Popolan, M. Ghiță, Cr. Munteanu, Garcia Cardoso, Nicula, L. Iordache, Yahaya
Antrenor: Gheorghe Ciofică

CSM Alexandria: Cristică – Ed. Sîrbu, Lupoaică, Vl. Georgescu, Al. Nicola – Mih. Stancu, I. Voicu, Neicu (Dobrică 63′) – Iakabfi, Cioablă, C. Neagu (cpt.)
Rezerve: Dohotariu – Necșulescu, C. Tudose, Sultana, Guță, Bănuță, Rz. Ciobanu, Diaconu
Antrenor: Ștefan Odoroabă

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Edi Iordănescu a anunțat lotul final pentru „dubla” de foc cu Kosovo și Elveția » 3 jucători fără niciun minut la prima reprezentativă

Câți bani și-a asigurat Dinamo din drepturile TV după promovare : „Dispar într-o secundă” + Pe ce posturi vor „câinii” să aducă întăriri

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
milirom76
milirom76  •  04 Iunie 2023, 18:26

Asa o fi cu penalty-ul de azi! Dar si ei au beneficiat de un penalty identic la Alexandria cand au batut prima si ultima data CSM! Daca erati jurnalisti scriati despre meciul de la Blejoi, unde Daesti a castigat cu 6-2, dupa ce gazdele s-au dat la o parte! Meciul suspect de *** a fost scos de la pariuri! Eu cred ca e mai important sa investigati un ***, decat greseala unui arbitru.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fibra
fibra  •  04 Iunie 2023, 17:47

Coza e arbitru asa cum jocul de la noi e fotbal.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close