FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC ARGEȘ - TURRIS 3-2

Ce antrenor a pierdut Becali! Nicolae Dică, singurul care a reușit s-o bată pe Turris, liderul din Liga 2: „N-am găsit adversar care să ne domine”

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 septembrie 2019 14:23

FC Argeș a reușit o victorie mare în etapa a 9-a din Liga 2 cu liderul Turris Turnu Măgurele, scor 3-2.  

Nicolae Dică, fost antrenor la FCSB, în prezent la cârma lui FC Argeș, spune că încă n-are o echipă cu care să fie sigur de promovare, deși a învins-o pe Turris, liderul care nu cunoscuse înfrângerea în primele opt runde.

FC Argeș - Turris Turnu Măgurele 3-2

  • Au marcat: Buhăescu '17 pen., '65 pen., Vl. Motroc 90+1 / Negruț '6,  Pană '87

„Am început jocul prost, dar după ce am primit gol am fost echipa care a dominat. Am reușit să întoarcem rezultatul. În ultimele 15 minute am dorit să nu riscăm și am fost egalați. Important e că am avut reacție și am marcat. Cei de la Turris nu ne-au surprins cu ceva. 

Am câștigat cu echipa de pe primul loc, dar n-am realizat nimic. Încerc să găsesc o formulă de joc bună. Nu putem spune că suntem o echipă care să promovăm 100%. Până acum n-am găsit niciun adversar care să ne domine”, a declarat Nicolae Dică la TV Digi Sport.

Vezi rezultatele de astăzi din Liga 2

„A fost o primă repriză echilibrată. În partea secundă n-am fost mai hotărâți. Le-am dat șansa să ajungă în careu. Liga 2 din acest sezon e foarte echilibrată. Se vor pierde puncte pe multe stadioane”
Erik Lincar

Citește și:

Alin Gojnea, fotbalistul care și-a spus povestea la GSP Live, a fost operat în urma implicării lui Alex Băluță: „Voi lupta pentru a ajunge sus”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
1571520069657419
Costel Cristi Avram  •  28 Septembrie 2019, 19:34

Se agită degeaba ca nu va promova deoarece nu are perspectiva buna

1571520069657419
Costel Cristi Avram  •  28 Septembrie 2019, 19:33

Sa spună cine poate lu dică si sa arate respectivului caseta video fc arges-Rapid să realizeze si el ca Rapid a dominat si castigat meciul

stoichkov9
stoichkov9  •  28 Septembrie 2019, 17:00
Postat de remarque pe 28 Septembrie 2019, 16:23

18 echipe din care sa pice 4 direct in liga a doua. Fara baraje, fara playout-playoff, fara posibilitatea de a avea sateliti. Si introduceti VAR!!!!! Arbitraje corecte pentru toti. Sunt destui care vor sa joace in prima liga, dar nu pot de interesele papusarilor.

Fara baraje sunt de acord, sateliti si interese vor fi mereu. E diluata liga si asa cred. Nu prezinta interes multe partide, din cauza jocului slab, si Chiajna mai lipseste din liga1.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close