FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA 2

Ce-au fost și ce-au ajuns » Situație disperată pe Bega: din trei echipe din Timișoara nu faci una bună!

Articol de - Publicat luni, 29 octombrie 2018 09:16

Ripensia Timișoara și ACS Poli sunt pe loc de retrogradare, ASU Poli e singura care a dat un gol în ultima etapă din L2, dar niciuna din cele trei nu a reușit să câștige vreun punct. Golaveraj total: 1-9

Weekend de coșmar pentru echipele din Timișoara. Orașul de pe Bega are trei formații în cel de-al doilea eșalon, dar niciuna nu a reușit să ia măcar un punct în ultima rundă din L2, jucând cu Universitatea Cluj, Aerostart Bacău și UTA Arad. Mai mult, ACS Poli și Ripensia au ajuns pe loc de retrogradare!

U Cluj - ACS Poli 4-0

08 acs poli

Prima care a intrat în scenă a fost ACS Poli. Cu datorii către jucători și staff, cu falimentul bătând la ușă, alb-violeții n-au avut nicio șansă în fața celor de la Universitatea Cluj. Pe o ploaie măruntă și cu un antrenor nou pe bancă, Mircea Cojocaru, care-i ține locul cald lui Bogdan Lobonț până în iarnă, clujenii i-au făcut sah-mat pe timișoreni la toate capitolele. Cristi Gavra de două ori, Dumitrescu și Goga au adus victoria "șepcilor roșii".

Aerostar Bacău - Ripensia 2-0

08 ripensia timisoara

Cu Florin Bratu la primul meci pe banca băcăuanilor, Ripensia a suferit cel de-al patrulea eşec al sezonului în deplasare. Moldovenii au înscris câte un gol pe repriză, prin Buhăcianu (44) și Căinari (78), și au câștigat din nou în L2 după mai bine de o lună de pauză! "Nu scăpăm de anumite erori supărătoare în faza de apărare. E o înfrângere grea! Partida a fost însă echilibrată și a fost decisă de erorile noastre. Din păcate, nu am reușit să marcăm, facem greșeli în apărare și astea ne-au costat", a declarat la final directorul sportiv al Ripensiei, Radu Suciu, pe post de antrenor al echipei.

ASU Poli - UTA Arad 1-3

08 asu poli poza mare

Partida de ieri a fost una specială pentru suporterii arădeni, care cu trei zile înaintea partidei și-au pierdut doi prieteni, membri ai galeriei, într-un accident de mașină. "Un derby umbrit de dispariţia voastră / Nu o să vă uităm, rămâneţi în inima noastră" și "Să urle liniştea / A mai rămas ecoul / Nu avem glas când îngerii dau tonul" au fost mesajele galeriilor. Pe teren, arădenii au avut controlul. "Dubla" lui Norbert Janos şi încă un gol marcat de Ciprian Rus au asigurat victoria arădenilor pe terenul timișorenilor, care au punctat din penalty, prin Bogdan Bozian. "Din punctul de vedere al atitudinii sunt mulțumit, dar am avut unele scăpări, prin nerespectarea unor sarcini de joc" a fost concluzia antrenorului timișorean, Cosmin Petruescu.

 08 09

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
983732924972315
Soos Vilmos  •  29 Octombrie 2018, 13:23

Craitoiule, esti un *** atunci cind amintesti de asu poli, baietii desculti numindu-se asu politehnica.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

103556593955789
Clau Alex Berdei  •  29 Octombrie 2018, 10:45

Trist! Prea multe interese meschine. Timisoara are multi oameni cu bani si s-ar putea face o echipa buna fara probleme,dar trebuie unitate

Vezi toate comentariile (2)
Comentează