FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Ce lovituri a încercat Adrian Iencsi la Rapid: „Eu am alergat după jucători”

Adrian Iencsi (45 de ani)
Adrian Iencsi (45 de ani)

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 ianuarie 2021 11:58 / Actualizat sambata, 16 ianuarie 2021 12:30

Adrian Iencsi (45 de ani) a fost primul antrenor al Rapidului în actuala stagiune, iar acesta a vorbit în premieră, după ce a fost demis la finalul lunii octombrie, și a mărturisit că a încercat să readucă la echipă jucători care au evoluat în Liga 1 pentru clubul din Giulești.

Adrian Iencsi a plecat de la cârma echipei după rezultatele din startul sezonului. În Cupă, Rapid a fost eliminată în prelungiri de modesta Progresul Spartac (echipă ce în acest moment ocupă locul 3 în Seria a 4-a a Ligii a 3-a), scor 3-2, iar în campionat a fost zdrobită de FC U Craiova, 0-5.

Iencsi a fost demis când Rapid ocupa locul 9 în Liga a 2-a, cu 13 puncte în 7 etape. În acest moment, giuleștenii se află pe poziție de play-off, locul 3, la patru puncte de liderul FC U Craiova.

Adrian Iencsi: „Am vorbit cu Marius Consantin, Tamaș și cu frații Herea”

„Eu nu am plecat, am fost demis, chiar nu mă așteptam. Noi am avut la dispoziție trei săptămâni de lucru pentru pregătire, înainte de startul sezonului. Vreau să le mulțumesc celor care au vorbit frumos despre mine, dar am văzut că unii au făcut și o analiză greșită”, a declarat Adrian Iencsi la emisiunea DigiSport Matinal.

Fostul antrenor al Rapidului a mai mărturisit că a încercat să aducă jucători apreciați de suporterii echipei: „Repet, am avut trei săptămâni de pregătire, timp în care au plecat mulți jucători. Eu am alergat după jucători, am vrut să-i aduc. Am vorbit cu Marius Constantin, cu Tamaș, mă gândeam la Săpunaru. Am discutat chiar și cu frații Herea, la fel, i-am vrut la Rapid, dar n-au putut veni. Au venit jucători treptat.”

VIDEO. Lotul Rapidului a efectuat primul antrenament din 2021, sub comanda lui Nicolae Grigore

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Se pregătește revenirea unui club de tradiție în fotbalul românesc: „Lucrăm la un proiect de renaștere a echipei”

Craiova l-a transferat definitiv pe unul dintre cei mai slabi jucători din acest sezon: „Credem în el, are calitate, dă totul pe teren”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
mmbank
mmbank  •  16 Ianuarie 2021, 19:08

Adi, celelalte echipe care au fost in playoff nu au avut acelasi timp de pregatire? Si nu au luat 5-0 de la Craiova! Bine, mi-am adus aminte, de fapt am facut un meci foarte foarte bun atunci,nu?parca asa ne-ai spus

valerii.gazzaev
valerii.gazzaev  •  16 Ianuarie 2021, 14:07

Erau greu de adus fosti jucatori de titlu in romania in liga secunda. Totusi laudabila incercare

Vezi toate comentariile (2)
Comentează