FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA - METALOGLOBUS 1-1

VIDEO + FOTO Ce nu s-a văzut la TV în primul meci al Stelei din acest sezon » Un ultras a sărit să-l bată pe Herea + Imaginile serii cu „Lăcătuș”

Agitația de la tribuna I după momentul în care un ultras a sărit pe teren pentru a-l confrunta pe Herea, aflat în drum spre vestiare. Suporterul a fost oprit de stewarzi
Agitația de la tribuna I după momentul în care un ultras a sărit pe teren pentru a-l confrunta pe Herea, aflat în drum spre vestiare. Suporterul a fost oprit de stewarzi

Articol de - Publicat miercuri, 10 august 2022 09:00 / Actualizat miercuri, 10 august 2022 10:06

CSA Steaua a remizat în prima etapă a noului sezon de Liga 2, scor 1-1 în Ghencea cu Metaloglobus. Meciul nu a fost marcat doar de protestul ultrașilor împotriva conducerii clubului, după ce „militarii” n-au obținut nici pentru acest sezon dreptul de a promova în „A”.

În continuare, 3 detalii remarcate de reporterul GSP prezent pe stadion.

1. Două generații cu „Lăcătuș” pe spate

+1 FOTO

Moment simbolic la tribuna II-a, populată aseară de aproximativ 2.000 de oameni. Doi fani au venit la meci alături de copiii lor, iar toți 4 au purtat același tricou al legendarului Marius Lăcătuș, poate cel mai important fotbalist din istoria clubului roș-albastru.

2. Ovidiu Herea, inamicul publicului

Alături de conducătorii CSA, Ovidiu Herea a fost inamicul publicului #1. Veteranul în vârstă de 37 de ani a fost înjurat pe durata partidei și s-a bucurat în fața galeriei Stelei aflată în zona VIP după ce a marcat golul egalizator în minutul 51.

Au urmat reacții violente din tribune, injurii și inclusiv scandări rasiste repetate, vizat fiind trecutul rapidist al căpitanului de la Metaloglobus. 

După gol, Herea a fost fluierat copios la fiecare atingere, au zburat chiar sticle în direcția lui, iar la schimbarea sa din minutul 90 cauzată de o accidentare, un ultras al CSA a sărit pe teren pentru a-l confrunta pe Ovidiu când mijlocașul ofensiv al oaspeților mergea către vestiare. Forțele de ordine au intervenit la timp și au calmat spiritele.

A fost frumos meciul, chiar dacă am fost înjurat. De-asta e frumos fotbalul. Până la urmă, înjurăturile m-au făcut să joc mai bine, mi-era dor de o asemenea atmosferă. Sper ca CSA Steaua să ajungă în Liga 1, are stadion frumos, suporteri, locul ei e în prima ligă
Ovidiu Herea, mijlocaș Metaloglobus

3. Daniel Oprița, susținut de galerie

Daniel Oprița a luat atitudine în ultimele săptămâni cu privire la tăcerea din birourile responsabililor de CSA Steaua, club care, conform situației actuale, nu are drept de promovare în Liga 1. Antrenorul „militarilor” beneficiază de suportul fanilor. 

Ce nu s-a văzut la TV în primul meci al Stelei din acest sezon » Un ultras a sărit să-l bată pe Herea + Imaginile serii cu „Lăcătuș”
Oprița, indicat de săgeată, a supervizat înaintea partidei încălzirea elevilor lui

Peluza Sud i-a scandat numele în minutul 30, moment în care Oprița i-a salutat și el pe suporteri. În ciuda războiului deschis cu șefii clubului, suporterii CSA sunt alături de echipă. 

De exemplu, cei mai mulți dintre spectatori au început să-i strige numele lui Bogdan Chipirliu imediat după ce atacantul gazdelor a ratat penalty-ul din prelungiri.

VIDEO. Eugen Trică, după Steaua - Metaloglobus 1-1: „Sunt foarte bucuros pentru acest punct nemeritat”

Mai multe știri despre CSA Steaua:

Toate reacțiille după Steaua - Metaloglobus 1-1 » Daniel Oprița, nervos: „Superficiali! Le-am spus că nu joacă numele!”

Trecut pe la FCSB, fostul concurent de la Survivor a refuzat CSA Steaua, dar vrea să joace gratis la Dinamo: „Nu s-ar păcăli cu mine”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
steaua.libera
steaua.libera  •  11 August 2022, 18:08
Postat de planetfun pe 11 August 2022, 12:52

Asa este intr-o societate capitalista orice afacere. Nu aveti voi de unde sa stiti asta. Performanta merge mana in mana cu succesul financiar. Imi place ca talpan& co au dus numele steaua ( ca voi nu sunteti steaua) pe noi culmi ale notorietatii si ale perfomantei. Despre dinamo si dinamovisti, am mai zis, cred ca de la glumita aia li se trage .

Vezi că ai stema greșită, băiețel. Pe atunci idolul tău nu activa în fotbal. Cât despre ce ai zis, e corect, ar trebui să meargă mână în mână. Dar Ciobi e preocupat doar de bani, fără să înțeleagă că sumele de bani sunt prelungirea firească a performanței. El vrea doar bani, chiar și fără performanță. A zis de mai multe ori ca preferă Locul 2 în Liga I și grupele UCL decât titlul fără UCL. Ce spune asta?

planetfun
planetfun  •  11 August 2022, 12:52
Postat de steaua.libera pe 10 August 2022, 09:17

... zisera purtatorii de veste ros-albe, ciuca mistourilor dinamoviste, adica fanii jucariei FCSB, pentru ca FCSB nu e o echipa, ci o jucarie. Scopul ei nu este performanta ci imbogatirea proprietarului. Prin orice mijloace. In curand va mutati la Clinceni cu totii.

Asa este intr-o societate capitalista orice afacere. Nu aveti voi de unde sa stiti asta. Performanta merge mana in mana cu succesul financiar. Imi place ca talpan& co au dus numele steaua ( ca voi nu sunteti steaua) pe noi culmi ale notorietatii si ale perfomantei. Despre dinamo si dinamovisti, am mai zis, cred ca de la glumita aia li se trage .

pirusis
pirusis  •  10 August 2022, 15:22

Mai spalati suporterii Stelei decat cei ai FCSB, chiar daca sunt mai putini.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează