FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECIZIE

Ce opțiune a avut FC Botoșani înainte de a-l aduce pe Liviu Ciobotariu

Articol de - Publicat sambata, 17 noiembrie 2018 18:29

Marius Măldărășanu, fostul antrenor al Astrei, a fost una dintre primele opțiuni ale conducătorilor echipei din Botoșani după plecarea lui Costel Enache la formația Astra Giurgiu.

Măldărășanu nu a putut onora oferta venită de la divizionara A și din cauza faptului că din primăvara anului viitor se va înscrie la cursurile Licenței PRO pentru dobândirea celei mai înalte categorii la nivel de antrenori.

Marius Măldărășanu refuza, în urmă cu trei săptămâni, o ofertă de la divizionara secundă Aerostar Bacău care s-a reorientat și l-a numit, apoi, pe banca tehnică pe Florin Bratu.

Până la urmă FC Botoșani l-a ales pentru acest post pe Liviu Ciobotariu, iar pe listă s-a mai aflat și Gyuszi Balint. 

Citește și: EXCLUSIV FC Botoșani și-a găsit antrenor! Moldovenii aduc un fost antrenor de la Dinamo » Drum liber pentru Enache la Astra

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează