FOTBAL  »  LIGA 2  »  CHIAJNA - DINAMO 1-0

FOTO EXCLUSIV Fără griji » Ce făcea Răzvan Zăvăleanu în timpul amicalului Chiajna - Dinamo

Răzvan Zăvăleanu (în dreapta) / Sursă foto: GSP +26   FOTO
Răzvan Zăvăleanu (în dreapta) / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat sambata, 02 iulie 2022 15:05 / Actualizat sambata, 02 iulie 2022 15:35

Dinamo a cedat la limită primul amical al verii, 0-1 împotriva Concordiei Chiajna. Oficialii „câinilor” au restricționat accesul spectatorilor, în tribune fiind acceptați doar reprezentanții presei și gloriile clubului.

Pe lângă câteva nume de legendă din istoria lui Dinamo, la meciul de la Chiajna și-a făcut apariția și administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu, care a urmărit meciul de lângă „Papa” Cornel Țălnar și Costel Orac.

Relaxat, cu buna dispoziție la el, îmbrăcat într-o ținută lejeră, de vară, și încălțat cu espadrile albastre asortate cu restul outfit-ului, Zăvăleanu a fost numai un zâmbet și a glumit pe toată durata partidei cu cei doi foști mari fotbaliști ai „câinilor”. 

Cristi Preda, fotoreporterul GSP trimis la meci, a surprins un cadru cu cei trei:

Răzvan Zăvăleanu, alături de Țălnar și Orac / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Imagini din amicalul Chiajna - Dinamo / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Imagini din amicalul Chiajna - Dinamo / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Imagini din amicalul Chiajna - Dinamo / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Imagini din amicalul Chiajna - Dinamo / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
+22 FOTO

Potrivit reporterilor GSP prezenți la stadion, câțiva suporteri dinamoviști și-au făcut apariția în repriza secundă în zona din afara stadionului, însă nu au fost lăsați să pătrundă în tribune. Aceștia au aprins câteva fumigene, una dintre ele ajungând în zona de lângă banca de rezerve a Concordiei.

Câștigă o avere din insolvența lui Dinamo?

Mircea Rednic a rămas șocat după ce a analizat actele pe care i le-a prezentat Dorin Șerdean, acționarul majoritar al SC Dinamo 1948 SA, în baza cărora administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu ar putea câștiga 500.000 de euro din insolvența clubului, plus procente importante din mișcările financiare ale grupării.

„Puriul” știe că Dinamo este în pragul falimentului, cu datorii de peste 7 milioane de euro, dar mai are o problemă cu care nu se prea împacă. Sumele mari pe care le primește de la Dinamo RTZ, firma administratorului judiciar Răzvan Zăvăleanu, în baza Planului de reorganizare. 

„Cum să accepți așa ceva”, s-a mirat Rednic, care nu e dispus ca prin implicarea finaciară la Dinamo să-i umple și conturile lui Zăvăleanu.

Zăvăleanu ar putea câștiga 500.000 €! Sumele prevăzute în dosarul de insolvență pentru remunerația administratorului judiciar:

  • 10.000 de euro + TVA lunar până la aprobarea planului de reorganizare (iulie-noiembrie 2021);
  • 35.000 de euro pentru întocmirea planului de reorganizare;
  • 7.000 de euro + TVA lunar în primul an după aprobarea planului (decembrie 2021-noiembrie 2022);
  • 10.000 de euro + TVA lunar în al doilea an de din perioada reorganizării (decembrie 2022-noiembrie 2023);
  • 11.500 de euro + TVA lunar în al treilea an (decembrie 2023-noiembrie 2024); Acest onorariu se va calcula în continuare și pentru ipoteza în care durata Planului de reorganizare va fi prelungită peste cei 3 ani;
  • 250.000 de euro + TVA va fi onorariul de succes, dacă Dinamo va ieși reorganizată din insolvență

VIDEO Cele mai tari faze ale amicalului Chiajna - Dinamo 1-0

Citește și alte știri despre amicalul Chiajna - Dinamo

Continuă depresia! Dinamo pierde primul amical după retrogradarea în Liga 2 » Concluzii + pe cine s-au bazat „câinii”

VIDEO Variantă de antrenor pentru Dinamo? Numele-surpriză care a asistat la amicalul de la Chiajna: „Mă doare și pe mine ce se întâmplă”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
Amiralul2022
Amiralul2022  •  07 Iulie 2022, 20:11

Ia uite-l pe Țălnar, frate, mamăăă, ce butie dinamovistă !...

creeperno807
creeperno807  •  02 Iulie 2022, 22:45

Ce voiati sa faca, sa planga?

boierasul
boierasul  •  02 Iulie 2022, 20:05

Articol marca GSP)) în timp ce jurnaliștii GSP se uita cum sunt îmbrăcați Zavaleanu, colegii de la Playsport au aflat cine sunt cei interesați sa cumpere Dinamo)) Diferența mare de profesionalism))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează