FOTBAL  »  LIGA 2  »  CHINDIA

UPDATE Fost arbitru deghizat pentru mafia pariurilor, responsabil cu marketingul la Chindia. UPDATE: Drept la replică al președintelui

Silviu Posteucă, asistent la Șeriff - Mordovia Saransk, în Cipru
Silviu Posteucă, asistent la Șeriff - Mordovia Saransk, în Cipru

Articol de - Publicat sambata, 24 iunie 2023 13:25 / Actualizat sambata, 24 iunie 2023 14:21

Odată cu retrogradarea în liga secundă, la Chindia a venit, în plină vară, viforul. Care a risipit jucătorii astfel că din vechiul lot, au mai rămas la echipă doar Andrei Șerban și Adrian Ioniță!

UPDATE - Drept la replică din partea lui Andrei Cordoș, președintele clubului

Noul președinte al Chindiei, Andrei Cordoș, a ținut să dea un drept la replică după ultimul articol apărut în legătură cu situația de la club: 

„De când sunt eu președinte, de câteva zile, nu am vorbit cu Cornel Dinu. L-am sunat azi, după ce vineri vorbise cu el și antrenorul Dragoș Militaru și ne vom întâlni. Cornel Dinu este un jucător important, de-aici din Târgoviște, pe care, oficial, nu l-a trimis nimeni la plimbare. 

Eu sunt președinte, eu decid aceste lucruri, așa că nu mă interesează cine i-ar fi spus lui că nu are ce căuta la echipă. Aceasta este poziția mea oficială, nu mă interesează cine și ce i-a transmis. Urmează să ne vedem cu el, să discutăm”.

În legătură cu Silviu Posteucă, responsabilul cu marketingul la Chindia, Cordoș a precizat: „El nu este angajatul clubului, ci e doar colaborator pe marketing. Ce legătură are mafia pariurilor cu asta? Eu nu-l cunosc, nu auzisem despre aceste lucruri despre care s-a scris. În momentul de față eu sunt la stadiul de evaluare a angajaților și colaboratorilor clubului. 

Dar acest articol apărut în Gazeta Sporturilor nu are legătură cu noul proiect de la Chindia. Indiferent ce se scrie sau spune despre Chindia sau despre Andrei Cordoș, din momentul în care au am început acest nou proiect, le voi demonstra tuturor, prin fapte, că aici totul este transparent”. 

Eu când am spus că luni, la reunire, vor fi prezenți 12 jucători seniori, știam pe ce mă bazez. Noi deja ne-am înțeles cu 11, dar îi anunțăm pe rând pe pagina de Facebook ca să-i vadă lumea, să fie cunoscuți de suporteri, de media. Nu punem 10 transferuri deodată.

- Andrei Cordoș, președinte Chindia Târgoviște

Știrea inițială » Noul președinte de la Chindia: „Până luni, la reunire, sper să avem 12 seniori”

Numit recent în locul lui Marcel Ghergu, care a demisionat, președintele Andrei Cordoș, nu lasă impresia că ar fi în panică: "Da, au plecat jucătorii, dar suntem în discuții să aducem alții. Pe lângă cei doi din vechiul lot, Șerban și Ioniță, mai suntem în tratative pentru alți 5-6. Plus că i-am adus deja pe Plămadă, Prejmeran și Romeo.

Luni, la reunire, vom avea 12 seniori, iar lotul va fi completat cu juniori din propria pepinieră. Asta în prima parte, pentru că vom mai aduce și alți jucători".

Deocamdată, la Chindia au fost anunțați mai mulți oficiali sau membrii ai staffului tehnic decât jucătorii seniori care au contract cu clubul. Sunt 7 oficiali și numai 5 jucători seniori care au semnat!

Fost arbitru deghizat pentru mafia pariurilor, responsabil cu marketingul

Printre angajați se regăsește, ca manager de marketing, Silviu Posteucă, finul vicepreședintei Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cârstea. 

Fost portar la Dinamo, Posteucă a făcut parte din "echipa" arbitrilor deghizați la meciuri trucate pentru mafia pariurilor, în turneele amicale din Cipru, în perioada 2016-2018. Conform informațiilor publicate de Gazeta Sporturilor, el ar fi făcut parte din brigăzile de arbitraj la 13 partide trucate.

Surse din apropierea Chindiei susțin că ar fi plecat și contabila clubului. Iar jucătorii care au făcut parte din lot în sezonul trecut mai au de încasat încă trei salarii restante.

Dar obiectivul imediat, anunțat de Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, este clar: clasarea pe primele două locuri la finalul play-off-ului de Liga a 2, adică promovarea directă pe prima scenă.

Jucătorul-emblemă Cornel Dinu, trimis să-și caute echipă

Nici lui Cornel Dinu, jucătorul care a evoluat întreaga carieră la echipa din Târgoviște, fie că s-a numit FCM sau Chindia, nu i-a fost oferită o prelungire de contract. 

Ajuns la 34 de ani, fost căpitan al echipei, Dinu a crescut la CSȘ Târgoviște și a debutat la echipa de seniori a orașului în 2007, la un meci din Liga 2, cu Corvinul. De atunci n-a schimbat niciodată culorile. 

"I-au spus să-și caute echipă. Și numai dacă nu găsește, noua conducere ar fi dispusă să-i mai acorde un an de contract. Adică așa, din milă, pentru un jucător emblematic pentru acest club", au dezvăluit aceleași surse pentru Gazeta Sporturilor.

Cornel Dinu este decis să nu mai revină la Chindia, afectat de modul în care este tratat. Și este deja în discuții avansate pentru transfer cu echipe din liga secundă.

Noul staff administrativ și tehnic anunțat la Chindia

Fost arbitru deghizat pentru mafia pariurilor, responsabil cu marketingul la Chindia. UPDATE: Drept la replică al președintelui
  • Andrei Cordos - președinte 
  • Lorin Petrescu - vicepreședinte 
  • Renzo Rossi - director tehnic 
  • Dragoș Militaru - antrenor principal 
  • Eduard Stăncioiu - director sportiv 
  • Irinel Voicu - team manager 
  • Silviu Posteucă - responsabil marketing

Chindia Târgoviște nu va muri. Din contră, obiectivul principal al nostru este acela de a promova în Liga 1 anul viitor. La Târgoviște reconstrucția micului Ajax și cred că suntem de acord cu toții, atât autoritățile locale, sponsorii, suporterii, presa dâmbovițeană, că merităm să avem o echipă în Liga 1, o echipă puternică și noi o vom sprijini necondiționat
Corneliu Ştefan, președinte Consiliu Județean Dâmbovița

Șase transferuri într-o zi la FC Argeș » Alexandru Pelici a început campania pentru promovare
FC ARGEȘ
Șase transferuri într-o zi la FC Argeș » Alexandru Pelici a început campania pentru promovare
A rămas în „B” » Cu cine a semnat Cristian Balgiu, stelistul care s-a contrat cu Ahmed Bani: „Sperăm să reușească asta și cu noi”
TRANSFER
A rămas în „B” » Cu cine a semnat Cristian Balgiu, stelistul care s-a contrat cu Ahmed Bani: „Sperăm să reușească asta și cu noi”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează