FOTBAL  »  LIGA 2  »  CHINDIA - CSA STEAUA 1-1

FOTO Fază la limită în Chindia - CSA Steaua » „Militarii” au egalat în minutul 90+7 dintr-o poziție suspectă de ofsaid

Articol de - Publicat marti, 08 august 2023 23:23 / Actualizat marti, 08 august 2023 23:38

Chindia Târgoviște și CSA Steaua au remizat, 1-1, în derby-ul primei etape din Liga 2. Ambele goluri s-au marcat din două faze la limită.

După ce Chindia a deschis scorul în minutul 2, după un penalty contestat de CSA Steaua, „militarii” au egalat la ultima fază, în minutul 90+7, dintr-o poziție suspectă de ofsaid.

Așa a protestat Peluza Sud, după intrarea FCSB în Ghencea » Bannerele afișate la Târgoviște: „Proști, dar mulți, pe asta se bazează și Marcel” + Show pirotehnic
CHINDIA - STEAUA
Așa a protestat Peluza Sud, după intrarea FCSB în Ghencea » Bannerele afișate la Târgoviște: „Proști, dar mulți, pe asta se bazează și Marcel” + Show pirotehnic

Fază la limită în Chindia - CSA Steaua

La ultima fază a meciului, Vîrtej a executat o lovitură liberă și a trimis mingea în careu, la 11 metri de poartă. De acolo, Raicu a prelungit balonul către colțul lung, acolo unde a apărut Bogdan Chipirliu, care, nemarcat, l-a împins în poartă. 

Jucătorii Chindiei au protestat, au cerut ofsaid, dar fanionul asistentului Bogdan Duță a rămas jos și golul a fost validat.

Fază la limită în Chindia - CSA Steaua » „Militarii” au egalat în minutul 90+7 dintr-o poziție suspectă de ofsaid

Faza e una la limită. Reluările oferite de televiziuni nu au fost concludente, dar, mai degrabă, pare că Bogdan Chipirliu era în afara jocului, iar golul ar fi trebuit anulat.

Mă așteptam la un meci greu. Noi am schimbat mult echipa, iar acum am întâlnit una dintre cele mai bune echipe. La prima vedere, scorul pare echitabil. Dar nu am cum să fiu mulțumit, având în vedere că am luat gol la ultima fază. 

- Dragoș Miltiaru, antrenor Chindia

VIDEO Fanii CSA Steaua, show în tribune la meciul contre Chindiei

https://www.gsp.ro/fotbal/liga-2/etapa-1-live-scoruri-rezultate-marcatori-706845.html

Citește și: 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
oase92
oase92  •  09 August 2023, 12:30
Postat de LEONARD68 pe 09 August 2023, 08:01

*** NU AU VAZUT CĂ MINGEA VINE DIN MÂNA UNUI ADVERSAR...ERA PENALTY... CA ÂNCĂ UNUL NEACORDAT STELEI...IAR LA MOLDOVEANU, DACĂ ĂLA A FOST PENALTY, MĂ CĂLUGĂRESC...

Iar și-a băgat Ciolacu coada, la 11m pentru Chindia! La Chipirliu...nu e ofsaid (dacă tragi o linie, de la centrul terenului spre corner, e chiar mult în spatele fundașului). Nu are cum să fie offside, călcâiul fundașului (care suferă și de ”ciocuri” calcice), îl pune pe Chipirliu în poziție regulamentară. Norocul ”steliștilor” că Ciolacu n-a mai apucat să dea telefon, că iar se făceau ”o mare nedreptate și un mare abuz”.

LEONARD68
LEONARD68  •  09 August 2023, 08:01

*** NU AU VAZUT CĂ MINGEA VINE DIN MÂNA UNUI ADVERSAR...ERA PENALTY... CA ÂNCĂ UNUL NEACORDAT STELEI...IAR LA MOLDOVEANU, DACĂ ĂLA A FOST PENALTY, MĂ CĂLUGĂRESC...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasile_69
vasile_69  •  09 August 2023, 07:35

Chipirliu (capul acestuia) este pe directia calcaiului jucatorului de la Chindia ...nici vorba de ofsaid...gol valabil ! CSA Steaua merita sa castige pt ca a fost echipa mai buna si a avut mai multe ocazii !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează