FOTBAL  »  LIGA 2  »  CHINDIA TÂRGOVIȘTE

Chindia Târgoviște își dă restart! A schimbat și conducerea, și staff-ul tehnic!

Articol de - Publicat miercuri, 21 iunie 2023 12:09 / Actualizat miercuri, 21 iunie 2023 12:27

Chindia Târgoviște și-a prezentat echipa tehnică și administrativă cu care forțează revenirea în Liga 1 după un an de supliciu în eșalonul secund. Surprize: Andrei Cordoș - președinte, Dragoș Militaru - A1, Eduard Stăncioiu - director sportiv, Renzo Rossi - director tehnic

Chindia Târgoviște a retrogradat după ultima etapă de play-out a sezonului trecut, tocmai la revenirea acasă, pe noul stadion, unul modern. Din vechea formație au plecat aproape toți jucătorii și oamenii din staff-ul tehnic, fiecare găsindu-și angajamente la alte grupări din primul eșalon!

”Un nou început, cu obiectiv clar, revenirea în SuperLigă”, au titrat reprezentanții Chindiei în anunțul de pe rețelele de socializare.

Militaru de la Dej, Cordoș și Stăncioiu de la Cluj

Dâmbovițenii și-au prezentat echipa administrativă și tehnică, având misiunea de a reveni în Liga 1. Chiar direct, evitând disputele de la baraj.

Iată conducerea Chindiei și staff-ul tehnic al târgoviștenilor:

  • Președinte: Andrei Cordoș
  • Vicepreședinte: Lorin Stănescu
  • Coordonator activitate sportivă: Eduard Stăncioiu
  • Antrenor principal: Dragoș Militaru
  • Director tehnic: Renzo Rossi
  • Team manager: Irinel Voicu

În sfera de influență a lui Vasile Dîncu

În media au apărut informații în ultimele zile legate de un interes pe care Chindia l-ar fi avut pentru Bogdan Lobonț, fostul internațional și antrenor la selecționatele de tineret. Mai ales că s-a speculat de implicare în forță a fostului ministru al Apărării, Vasile Dîncu, pentru impunerea unui nou ”grup de la Cluj” la gruparea din Târgoviște.

Politicianul a fost - sau mai este - implicat, activ sau afectiv, și la cele două grupări clujene, U și CFR, având și o influență ridicată la FRF. Inclusiv la conducerea federală, în frunte cu Răzvan Burleanu.

Răsturnare de situație! Vasile Dîncu a făcut anunțul în privința proiectului de modificare a Legii Sportului care ar fi ajutat CSA Steaua: „Acum, mai există o singură soluție”
CSA STEAUA
Răsturnare de situație! Vasile Dîncu a făcut anunțul în privința proiectului de modificare a Legii Sportului care ar fi ajutat CSA Steaua: „Acum, mai există o singură soluție”

Dragoș Militaru apreciat la Dej, Cordoș a promovat U Cluj

Numiți în două posturi importante ale grupării, Andrei Cordoș și Dragoș Militaru sunt recomandați de ceea ce au făcut în ultimele sezoane. Antrenorul a fost și pe lista unor cluburi de Liga 1, doar că nu are încă licența PRO.

Tânărul tehnician, 33 de ani, a promovat Unirea Dej în eșalonul secund și a dus formația ardeleană în play-off-ul Ligii 2, Dejul producând rezultate surprinzătoare în ultima ediție și promovând câțiva fotbaliști ce-au semnat deja în prima divizie.

În ceea ce-l privește pe Cordoș, fostul fotbalist de la U Cluj și Dinamo a fost la conducerea ”Șepcilor Roșii” în ediția 2021/2022, la finele căruia ardelenii au promovat în prima divizie. După promovare, Andrei s-a despărțit de U.

Citește și alte știri:

BREAKING NEWS Incredibil: FCU Craiova a anunțat despărțirea de Joao Janeiro, abia venit la echipă!

EXCLUSIV Dinamo a picat testul intereselor la EHF » Care sunt adevăratele motive pentru care campioanei României i-a fost refuzat wild card-ul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  21 Iunie 2023, 16:14

vor promova FCA si pt locul 2: FC Brasov sau Buzau. Chindia locul 5.

miciBIO
miciBIO  •  21 Iunie 2023, 13:12

Cam mulți în poză, multe posturi pe banii primăriei. La ăștia nu mai sunt bani publici? La ăștia nu vă mai înghesuiți să jucați pe noul stadion amânat de "X" ori și unde s-au băgat sume inimaginabile? Doar Steaua e linșată mediatic, care are un singur antrenor care se ocupă și de echipă, pregătire, transferuri, etc. Ipocriților!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close