FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Ciprian Marica îi liniștește pe suporterii de la malul Mării: „Nu fiți îngrijorați, Farul Constanța nu va dispărea!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 iunie 2019 14:46

Ciprian Marica (33 de ani), finanțatorul Farului Constanța, a anunțat că echipa din Liga 2 va merge mai departe, deși antrenorul Petre Grigoraș a anunțat că va pleca de la cârma echipei la sfârșitul acestei luni când îi expiră contractul.

„Mă onorează faptul că există un interes atât de mare al oamenilor din Constanța în jurul Farului, care e o echipă iubită. Dar nu trebuie să fie îngrijorați, Farul nu va dispărea! [...]

În ultima perioadă, am trecut însă prin momente dificile, au fost mai multe probleme de comunicare și altele. Primăria Constanța și Consiliul Județean Constanța au promis însă că în această săptămână vom organiza împreună o conferință de presă, pentru ca oamenii să aibă o liniște și o siguranță că autoritățile locale se vor implica.

Autoritățile au și ele ambiții mari, toată lumea vorbește de promovare. Nimeni nu are alt obiectiv.

Dar totul va depinde la final doar de ceea ce vor decide atât primarul Constanței, cât și președintele Consiliului Județean. Eu le-am prezentat iarăși o strategie de performanță, să știm unde ne încadrăm și ce putem face.

Acum aștept din partea dânșilor să-mi comunice când putem să le spunem și oamenilor despre ceea ce urmează, mă rog, proiectul de a readuce Farul în zona de performanță, de a avea o echipă de care toți constănțenii să fie mândri”, a declarat Ciprian Marica pentru Ziua de Constanța.

„Mie nu-mi rămâne decât să cred că în al 12-lea ceas că, așa cum au promis, autoritățile se vor implica. Așa cum procedează la Arad, unde UTA are bugetul aprobat și face transferuri” Ciprian Marica

Farul a terminat pe locul 14 din liga secundă sezonul abia încheiat, la opt puncte față de prima poziție retrogradabilă.

Vezi și:

VIDEO Ionel Ganea joacă fotbal în Liga 5: „Sunt la închidere, dar dau cele mai multe goluri! Bag și «topoare»!” + și-a adus aminte de Mudura

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
917112341694813
Costin Tudor  •  21 Iunie 2019, 07:29

Motivul pentru care autoritățile și-au adus aminte de echipa lui Marica este unul pur și simplu electoral. Nu iubirea de fotbal au adus cele două instituții langa club ci rezultatul dezastruos la ultimele alegeri care au arătat clar că trandafirii nu mai au viitor pe litoral. Să vedem de unde vor avea bani autoritățile din Constanta sa-i arunce pe o echipa de liga a-2a. Asta în condițiile în care există în oraș o echipa castigatoare a Cupei României și participantă la cupele europene. Mi-e teamă că de fapt toată povestea e praf in ochi iar Marica o să se trezească cu o grămadă de bani promiși dar pe care ii va scoate din propriul buzunar.Vae victis

Vezi toate comentariile (1)
Comentează