FOTBAL  »  LIGA 4  »  GSP LIVE

VIDEO Ionel Ganea joacă fotbal în Liga 5: „Sunt la închidere, dar dau cele mai multe goluri! Bag și «topoare»!” + și-a adus aminte de Mudura

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 iunie 2019 14:08

Ionel Ganea, 45 de ani, a intervenit în direct astăzi, în cadrul emisiunii GSP Live, și a explicat că încă mai joacă fotbal la Liga 5, în Brașov.

Întrebat de arbitraje, fostul atacant al naționalei și-a amintit de incidentul din 2007, când, la un meci Timișoara - Rapid, l-a strâns de gât pe arbitrul asistent Dorin Mudura și l-a lovit cu pumnul în coaste.

Atunci, „Ganezul” a fost suspendat 22 de etape și amendat cu 14.000 de lei. Comisia de Disciplină a redus sentinţa la 16 etape după ce jucătorul a făcut apel.

„Mai joc fotbal la Liga 5. Sunt golgeterul echipei, deși sunt mijlocaș la închidere. Nivelul e foarte scăzut. Bag și «topoare» (nr. alunecări) dacă trebuie. Terenurile nu sunt foarte în regulă.

Cu arbitrii n-am avut probleme, că sunt copii mici. Eu am fost vânat atunci când s-a întâmplat treaba aia cu arbitrul (nr. Mudura). Au mai fost multe incidente de-astea cu arbitri în fotbalul mondial.

La ei s-a vorbit un pic de chestia asta și apoi nu s-a mai pomenit nimic”  Ganea la GSP Live

 

Vezi și:

VIDEO Ionel Ganea, despre o venire la FCSB: „Becali s-a dat mare și m-a dat afară. Și-a primit pedeapsa de la Dumnezeu”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  12 Iunie 2019, 16:14

Ati inteles, el a fost vanat! nici macar acu`, dupa ani si ani nu ii trece prin cap sa iasa si sa zica "mai Mudura, iarta-ma, imi pare rau!" chiar daca nu e asa! el continua sa creada ca ce a facut el e bine si de vina sunt aialalti, care il vaneaza!

108912349602495
Trevor Trevor  •  12 Iunie 2019, 14:21

din seria 'pumnii mei minte nu are' reapare ganea...acest *** trebuia exclus pe viata din sport

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează